שיפוץ דירה בת 18 שנה

ש י ר ה ג

New member
שיפוץ דירה בת 18 שנה

שלום, אנחנו עומדים בפני החלטה לשפץ דירת 4 חדרים ענקית בת 18 שנה. אנחנו מעונינים להחליף ריצוף, לשדרג מטבח ולשדרג שירותים ואמבטיה (וכמובן צביעה מחדש של הדירה). רצינו לברר כמה אמורה לעלות פגישת ייעוץ של מעצב/ת פנים על מנת לעזור לנו בטיפים לשיפוץ הדירה? בנוסף, האם עלות של 30,000 ש"ח אמורה להספיק לנו לשיפוץ זה בהנחה שאנחנו צובעים את הדירה לבד ולא מחפשים את היקר ביותר? תודה.

טשטשית

New member
מספר הבהרות

ראשית מזל טוב ובהצלחה מעט קשה להעריך עלות שיפוץ בהעדר מספר פרטים מה גודל הדירה האם אתם רוצים לרצף את כולה מחדש - איזה סוג ירצוף טווח המחירים הוא עצום ( הכל רצפה טראצה וכלה בארחי קרימירקה בהדפסת פרקט) אין די בלומר "לא מחפשים את היקר ביותר" - שיפוץ אמטביות ומטבח - האם הכוונה להחלפה של הכלים הסינטרים , קרמיקות , ברזים או אולי רק צביעה מחודשת ואלי והדבקה של מספר מדבקות על הקמיקות) כך גם לגבי מטבח הייתי ממליצה לכם להתחיל להסתובב לגבש כיוון לדעת בדיוק מה אתם מתכוונים להחליף לשפץ ולשדרג ואז יהיה קל יותר להעריך עלות כוללת לפרוייקט ושוב בהצלחה והבנאה

נומוש

New member
קודם כל מזל טוב

ובהצלחה. ועכשיו.... 30,000 ש"ח נשמע ממש מעט- למשל- מינימום מטר ריצוף זה 30 ש"ח - הכי הכי פשוט וזול שיש, אמא שלי שיפצה את הבית שלה - 100 מ"ר קומפלט (הריסה,בניה,ריצוף,צנרת ,חלונות וכו') ב-100,000 ש"ח בערך- כולל עבודה וחומרים,אמבטיה, מטבח. ובאמת לקחה רמה ממוצעת ואיכותית- לא משהו מעפן ולא סופר דופר. אבל תמיד אפשר להחליט על מה מוותרים בהתחלה ומה משפצים בהמשך. עצתי - להחליף ראשונים את הדברים שעושים המון ליכלוך- ריצוף,חלונות, אמבטיה ומטבח (או לפחות את השיש)

גולי מ

New member
30 אלף לא מספיק למה שאתם מתארים

אמנם לא עושים שיפות כל יום, אבל תחשבו על האפשרות לתכנן את השיפוץ כך שאפשר לעשות בשני שלבים. אחד היום - ואחד בעוד מספר שנים כתחסכו את שארית הסכום הדרוש.

lank

New member
../images/Emo68.gifשירה יקירתי

מעט חומר למחשבה- מטבח חדש - 20,000 ש"ח ומעלה... סניטרים + ריצופים = 10,000 ש"ח ומעלה... השיפוץ עצמו ( תלוי מה בדיוק עושים ) יכול להתחיל ב- 30,000 ש"ח לעבודה עצמה ומעלה. ומה עם החלפת הצנרת , החלפת החשמל והאביזירים .... ועוד הרבה הפתעות שמגלים בדרך... אני לא רוצה לבאס אותך , אבל המחיר שהעלית הוא לא ממש ראלי לגבי כל מה שאת מעוניינת לעשות . אז אני ממליצה לך לבחור את אחת האפשרויות: א. להעלות את התקציב ב. להקטין את עלות השיפוץ וכן , מאוד מומלץ להתייעץ עם מעצב שיוכל לחסוך לכם הרבה כאבי ראש , בעיות וכמובן כסף בתכנון נכון ושקול. בהצלחה.
ג. לעשות את השיפוץ בשלבים

d ע

New member
מנסיוני...

אני מצטרפת לדעת קודמיי, ואכן, על פניו, התקציב שציינת מנסיוני אינו מספיק לכל מה שרצית לעשות. עם זאת להלן כמה עצות להקטנת העלויות: בגדול- מטבח אצל נגר פרטי יעלה משמעותית פחות מאשר בחברה. בריצוף יש לקחת בחשבון גם את מחיר העבודה וגם את מחיר המרצפות. הדבקת ריצוף עשויה להוות פיתרון זול יותר מאשר החלפה, מאחר והעבודה פחותה יותר (אין צורף בפירוק ופינוי הריצוף הישן). נסי לחשוב, מה הכרחי כבר בשלב זה ומה ניתן לדחות ולהסתפק בינתיים בפתרונות יצירתיים (שאשמח לנדב לך...) בהצלחה

למעלה