שיפוץ דלת פלדלת

אתי@

New member
שיפוץ דלת פלדלת

זקוקה לעזרתכם - בבקשה אני מצטערת שאני רק שואלת ולא יכולה לתרום... ולשאלתי... יש לנו דלת פלדלת סטנדרטית עם הטפט החום המכוער. האם יש לכם רעיונות לשיפוץ הדלת כך שתראה יפה יותר??? תודה מראש
על עזרתכם וערב נעים אתי

osni

New member
עבודת בית

באחת מתוכניות "עבודת בית" הם שדרגו דלת פלדלת. קלפו את הטפט ממנו ועם משייפת חרטו על הפלדה כל מיני צורות סיבוביות. תנסי להכנס לאתר של קשת ולחפש תמונה.

אתי@

New member
תודה לך. חיפשתי ולא מצאתי את הדלת

אבל שמתי לב שבאתר אין בכלל הסברים, ותמונות יש רק לחלק מהפריטים בכל חדר ששופץ. לכן ייתכן שפיספסתי כי לא היתה תמונה של הדלת. בכל אופן אם למישהו יש רעיונות.......... אני אשמח לשמוע
תודה ובוקר טוב

psa

New member
בוקר טוב אתי

מעניין שהשבוע הסתכלתי על הדלת שלי וחשבתי שמתחשק לי לשנות את המראה שלה. זאת בעקבות התכנית הנפלאה "עבודת בית". שם לא אהבתי את התוצאה. רעיונות: -עלה בדעתי שכיום יש טפטים מאוד יפים . צריך לשים לב שהרוחב מתאים לדלת ולעבוד מאוד בזהירות להמנע מבועות אויר. - לצייר על הדלת . - לצבוע בצבעים שאת אוהבת- ב"הום סנטר" קרוב לוודאי יכולים לייעץ איזה סוג צבע מתאים ביותר למטרה זו. -להדביק תמונות מעניינות ולמרוח לכה כדי לשמור עליהן. ברכות

אתי@

New member
תודה על הרעיונות ../images/Emo45.gif

הרעיון של הפוסטר בהחלט יכול להיות נחמד... מה דעתך על דלת עם מונה ליזה
...???

psa

New member
תלוי בטעם האישי של כל אחד...

לדעתי , צריך לשים לב שתהיה התאמה בין הגוונים של הדלת והחדר.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif ברור... זה היה בצחוק

אם נממש את הרעיון שלך, ללא ספק תהיה התאמת צבעים.

psa

New member
הבנתי שזה ב ../images/Emo6.gif

אבל היום הטעם הוא כל כך מגוון , הרעיונות אין סופיים , לראייה חברי הפורום הזה. לא הפליא אותי אם כתבת מונה ליזה , כי גם זה ייתכן... העיקר שיצא לך משהו יפה. אל תשכחי להראות לנו...

למעלה