shiran1202
New member
שיפוץ וריטוש תמונות מקצועי
היי,
אני מרטשת ומשפצת תמונות, וגם קצת מאיירת. בתחילה עסקתי בזה כתחביב, והיום כסטודנטית בשנקר אני יכולה כבר להגדיר את עצמי כמקצועית.
אם יש לכם תמונה שהיא כמעט מושלמת, חצ'קונים שיצאו דווקא באותו היום, פוזה שלא כל כך החמיאה וכו'.
מתאים במיוחד לתמונות פרופיל למיניהן, פייסבוק, אתרי הכרויות (מנסיון, מעלה את כמות הפניות פי כמה),
או סתם תמונה שאתם אוהבים ורוצים לשדרג אותה.
בקיצור, הכל הולך
למשל, בחתונה שלי קיבלתי מתנה דלקת בעין, ובכל התמונות הייתי עם עין אחת אדומה (איפה שאמור להיות לבן בדרך כלל).
אז עברתי תמונה תמונה ותיקנתי את הדלקת הנוראית.
כי מי רוצה לזכור כזה דבר...
אני מזמינה אתכם לבקר בדף שלי ולראות כל מיני "לפני-אחרי" למיניהם שפרסמתי שם.
אין הרבה דוגמאות של אנשים כי הרוב לא מסכימים לפרסם שהתמונה עברה עיבוד מסויים, ואני כמובן מכבדת.
שבוע טוב!
Retouch - ריטוש תמונות ואיור ממוחשב
היי,
אני מרטשת ומשפצת תמונות, וגם קצת מאיירת. בתחילה עסקתי בזה כתחביב, והיום כסטודנטית בשנקר אני יכולה כבר להגדיר את עצמי כמקצועית.
אם יש לכם תמונה שהיא כמעט מושלמת, חצ'קונים שיצאו דווקא באותו היום, פוזה שלא כל כך החמיאה וכו'.
מתאים במיוחד לתמונות פרופיל למיניהן, פייסבוק, אתרי הכרויות (מנסיון, מעלה את כמות הפניות פי כמה),
או סתם תמונה שאתם אוהבים ורוצים לשדרג אותה.
בקיצור, הכל הולך
למשל, בחתונה שלי קיבלתי מתנה דלקת בעין, ובכל התמונות הייתי עם עין אחת אדומה (איפה שאמור להיות לבן בדרך כלל).
אז עברתי תמונה תמונה ותיקנתי את הדלקת הנוראית.
כי מי רוצה לזכור כזה דבר...
אני מזמינה אתכם לבקר בדף שלי ולראות כל מיני "לפני-אחרי" למיניהם שפרסמתי שם.
אין הרבה דוגמאות של אנשים כי הרוב לא מסכימים לפרסם שהתמונה עברה עיבוד מסויים, ואני כמובן מכבדת.
שבוע טוב!
Retouch - ריטוש תמונות ואיור ממוחשב