שיפוץ חדר אמבטיה

1דפנוש

New member
שיפוץ חדר אמבטיה

אנו לפני שיפוץ אמבטיה ראשי , גודל החדר 1.5 על 1.5 ואנו רוצים טוש, שרותים וכיון שולחן. איזה שטח מקובל להקצות עבור כל אחד מהנ"ל? תודה

גולי מ

New member
הולכים לספק כלי הסניטציה

ומסתכלים בקטלוג שלו על גדלי הכלים (טוש, ושירותים), ומיתוכו בוחרים את הגדלים הנוחים לשימוש, בהתאם לגודל האמבטיה. אותו הסיפור עם השולחן, רק שבו יש יותר גמישות היות ואפשר להזמין שולחן לפי מידה אצל נגר.

1דפנוש

New member
נכון אבל....

למשל לאסלה מקובל לשמור..... ס"מ ולכיור גם..... טוש נראה לי נורמלי 75ס"מ אבל מה על האחרים

sweety25

New member
מידות +/-

הי טוש: 80*80 לפחות (צריך מקום שאפשר לזוז בו + מקום למדף קטן לכל השמפו/מרכך. אסלה: כאשר עושים חדר לשירותים בלבד, הגודל המינימלי הוא 95*130. מכיוון שהאסלה נמצאת בתוך חדר אמבטיה, הייתי מקצה לאורך בערך מטר. בכל מקרה, את יכולה אולי לשבת על אסלה קיימת ולמדוד עד איפה הרגליים מגיעות בנוחיות, ושלגבר יש מספיק מקום לעמוד מול בשביל את יודעת מה... כיור: אפשר למצוא היום כיורים בעומק של 40 ס"מ ואפילו פחות - עוד פעם שאלה של נוחיות. בכל מקרה, מכיוון שאין לכם הרבה מקום, הייתי ממליצה על כיור מרחף ולא על כיור כחלק מארון רחב שיתפוס מקום פיזי ומקום בעין (יראה כבד וצפוף). מתחת לכיור תוכלו לעשות מדפים מחומר קליל כמו מתכת או קש וככה זה גם תמיד יהיה מסודר - כי זה פתוח
. בהצלחה, ואם יש עוד שאלות, את מוזמנת..

uvls

New member
מידות סניטריות

מקלחון של 75 זה אפשרי, אבל די צפוף. 80 ס"מ יעניקו חוויית רחצה נעימה בהרבה. שירותים, המינימום שבמינימום הוא 30 ס"מ ממרכז אסלה לקיר, אבל אם אתם לא בקטע מזוכיסטי כדאי לקחת לפחות 35. הכיור כבר גמיש בהרבה, אם כי גם כאן לא הייתי יורד מ-40 ס"מ רוחב, ומשטח שלא נופל מ-60 במקרה הרע. בכל מקרה, אם לא תלכו על פריטים סטנדרטיים תזכו להרבה יותר גמישות. מקלחת בעומק 70 יכולה לעבוד מצויין עם מגדילים את הרוחב ל-80 או יותר. כיור יכול לחרוג מקו הארון, כך שכל החבילה תתפוס פחות שטח רצפה מבלי לוותר על שימושיות. 150X150 זה קטן, ובטח גם יש שם דלת איפושהו...חשוב לתכנן היטב על מנת ליצור חלל מתפקד ונעים.

Alonchuck

New member
קשטן אבל ישנו פתרון

הדרך הפשוטה ביותר .היא לבצע מדידה ולהזמין אצל בעלי מקצוע . בדרך כלל יוצא זול יותר .מה גם שיש להתיחס לסוג הצבע שאתם צובעים וכן לצבוע את התקרה בחומר שימנע רטיבות ועובש. יש מספיק חומר על זה באתר של טמבור .או כל בעל מקצוע. שימו לך בין השאר לחיבורי החשמל שחשוב שיהיו מבודדים באופן מיוחד. ניתן להתיעץ ברשתות השונות .זה חשוב ואסור להזניח בהצלחה אלון

למעלה