שיפוץ חדר אמבטיה

li katzav

New member
שיפוץ חדר אמבטיה

כמה עולה לשפץ חדר אמבטיה 22 מטר אריחים ?

כמה עולה שימלה?../images/Emo3.gif

לא הגדרת מאומה! רק עבודות ריצוף וחיפוי או גם עב.´ אינסטלציה, חשמל, טיח, צבע? כולל חומר או לא? יש קרמיקה או טיח קיימים להסרה? צריך עבודות לאטום קירות ורצפה? עלות צפוייה לשיפוץ כללי של חדר אמבטייה וב"ש כולל רכש בחנות בסביבות ה-5000$. עלייך להבין שיש אריחים ב-50 ש"ח למ"ר ויש ב-300 ויותר. גם כלים סניטריים וברזים בפערים של מאות אחוזים. מחיר למ"ר עבודת חיפוי בלבד לא תיתן לך שום אינדיקציה לגבי מחיר סופי של הפרוייקט.

pumpkin

New member
תלוי בגמר

אמבטיה בסטנדט רגיל בערך 5000$ כולל נק מים חדשות . אבל מה לעשות יש תמיד סטיה וצריך להוסיף כמעט 25% מומלץ לפני התחלת התהליך להכנם ולראות אלו קבועות אתם מעונינים כי זה עסק לא זול, לנו לדוגמא אסלות אמבטיה ואינטרפוץ עלה 12000 ש"ח בעלה נ.ב התשלום הזה היה לאחר הנחה רצינית,קנינו בחברה שמספקת ציוד לחברה שבה אני מועסק

shalvale

New member
שיפוץ מלא אפשר בכ- 20,000 ש"ח

ובכן, הצעת מחיר שאני קיבלתי לשיפוץ מושלם של חדר אמבטיה (קרמיקה, רצפה וקיר- סה"כ 18 מ"ר, החלפת כיור, אמבטיה, אסלה, העברת נקודת מים וביוב) היה 10,000 ש"ח (רק לעבודה ולחומרי העבודה, את הקרמיקה וכו´ אני הייתי אמורה לקנות בעצמי, ולהערכתי העלות של כל הנ"ל היתה יכולה כ- 10,000 ש"ח, תלוי באיכות המוצרים שאתה מזמין). בסוף השיפוץ עלה לי הרבה הרבה פחות. איך? במקום להחליף אמבטיה, הזמנתי הרכבה של אמבטיה על האמבטיה המקורית. יש אחד בשם זאב אמבטיות שעושה זאת. במקום להחליף את המרצפות ברצפה, פשוט הניחו את המרצפות החדשות על המרצפות הישנות (כמובן שיישרו בבטון). בקרמיקה בקיר לא נגעתי. ולקינוח החלפתי את הכיור. יצא מאוד זול יחסית לשיפוץ מסיבי, והתוצאות מרהיבות.

´השימלה´ של זאב אמבטיות

מומלצת מאד למקרים שרוצים להמנע מעבודות פירוקים ופגיעה בחיפוי קירות קיים. המחיר שהוא גובה איננו מצדיק שיקום אמבטייה ישנה במקום הרכבת חדשה, אם במילא מבוצעת החלפת ריצוף וחיפוי ו/או החלפת צנרת.

shalvale

New member
ברור שאם

מבצעים שיפוץ כולל באמבטיה, אפשר להשיג אמבטיות חדשות גם ב- 300 ש"ח (נשבעת לכם, ראיתי כזו אמבטיה בשיטוטים שלי בחנויות). כמו שאמרת, הפתרון שלו אידיאלי למי שהאמבטיה שלו במצב איום ובכל זאת לא רוצה להתחיל לשבור קרמיקות. בא הפועל, תוך שעה עבודה יש אמבטיה חדשה! אם אני לא טועה העלות היתה כ- 1,000 ש"ח.

יש גם אלטרנטיבה זולה יותר.....

קיימים מצפי אמבטיות בצבעים אפוקסיים מארה"ב עם מיכשור משם. הם גובים כ-500 עד 700 ש"ח (תלוי במצב האמבטייה הקיימת) ונותנים אחריות ל-5 שנים. מנסיוני האישי- החלודה תבצבץ שוב קודם לתום תקופת האחריות אבל פרטי הקבלנים האלה כבר השתנו ואין לך למי לפנות.

shalvale

New member
צביעה ממש ממש לא מומלצת

בעקבות הנסיון העגום שלי. האמבטיה האומללה שלי עברה צביעה, וכבר לאחר שנה המצב היה מקולף ומגעיל למדי. מודה, לא הקפדתי מאוד על ניקויה, אך גם כשהחלטתי לקחת יוזמה ולנקות אותה, לא הצלחתי. לאחר שנתיים האמבטיה היתה כל כך מגעילה, שכבר התרחצתי רק עם כפכפיים. עד שהשתלתי עליה אמבטיה חדשה...

דרך אגב, מניסיוני הדל לגבי מחירים..

היינו ביום רביעי בבוקר אצל מאיר המהיר - מול בית מרכזים בדרום העיר.זוהי חנות לקרמיקה, ריצוף וכלים סניטריים. יש שם דברים מאד יפים, ויחסית זולים למקומות אחרים. ראינו ג´קוזי עם 14 ג´טים, כרית לראש גוף חימום ואביק מקצועי עם מנוןע של 1.8 כוחות סוס ב - 2800 ש"ח, שזה יחסית זול. מה שחשוב לזכור זה שהמחירים שכתובים על המוצרים הם בגדר קווים מנחים בלבד, ואנחנו קיבלנו הצעה כזו: 110 מטר ריצוף גרניט פורצלן בגדלים שונים (בינהם גם מרצפות קטנות שהן מאד יקרות), ג´קוזי, כיור למיטבח בהתקנה שטוחה של פורדהם, כיור לאמבטיה - שמותקן מתחת לשיש - לא זוכרת איך קוראים לזה...וכיור קטן לשירותי הורים, 2 אסלות מונובלוק תוצרת גרמניה וכל זה במחיר של 23,000 ש"ח כולל מע"מ ועל זה 20% הנחה לפני שהתווכחנו, כך שזה יהיה עוד לפחות 10% פחות כשנסגור - אם נסגור שם. לי זה נראה סביר - למישהו יש הערות?

פנתרון

New member
סביר -אם זה כולל העבודה ...

לפי דעתי כל העבודה עם הריצוף וההרכבה צריך לעלות לכם 23,000 ש´ח לא כולל מע´מ .

פנתרון, לא הבנת...

המחיר הוא 23000 ש"ח כולל מע"מ, לפני 20% הנחה שקבלנו. ולפי מה שנראה לי, נוכל להוריד בעוד 10% בסגירה. כלומר, אנחנו מדברים פה על בערך 16000 ש"ח עבור כל המוצרים שציינתי - כולל מע"מ. אבל, זה לא כולל עבודה כמובן, אלא רק הובלה.

אתי@

New member
מאוד לא מומלץ להדביק מרצפות על

מרצפות קימות באמבטיה
הסיבה היא שאם יש פיצוץ בצנרת אז צריך להוריד 2 שכבות של מרצפות כדי לתקן. זה גם המון עבודה (ועבודה קשה) וגם הרבה יותר ליכלוך ובלאגן. באמבטיה חייבים להחליף מרצפות

shalvale

New member
אל דאגה אתי

הוציאו לי נקודת מים חדשה, והצינור מוצמד לריצפה מלמעלה (היתה לי אפשרות להכניס אותו מתחת לשכבה החדשה של הרצפה). על נקודות הביוב שמרו (שמו את הפלסטיקים הלבנים האלו בדיוק באותם מקומות ששם היו, וחתכו את הבלטות מסביב). אז אל תדאגי אתי, אפשר גם אפשר להדביק מרצפות באמבטיה, צריך בעל מלאכה שיודע את העבודה, ואז מדובר בעבודה מהירה, נקיה וזולה.

שימי :-)

New member
אם כבר מחליפים קרמיקה

אז עדיף להחליף גם את האינסטלציה אלא אם כן היא חדשה העלויות הן : אינסטלציה 3000 - 5000 ש"ח (לדרוש מהקבלן צנרת מסוג S.P ) חיפוי קרמיקה 50 - 70 ש"ח למ"ר (עבודה בלבד) הרכבת כלים סנטריים 500 - 1000 ש"ח צביעת התקרה כולל תיקונים 1000 ש"ח בערך לסה"כ יש להוסיף את מחיר הקרמיקה והכלים הסנטריים בבחירת הקרמיקה לריצפה לבחור קרמיקה עם עמידות שחיקה גבוהה (ישנם דרגות שחיקה שונות) בהצלחה

שימי :-)

New member
כתבתי כולל תיקונים

ובדרך כלל בחדר אמבטיה ישנם המון תיקוני שפכטל

למעלה