"שיפוץ" מבנה עיריית ת"א

גולי מ

New member
"שיפוץ" מבנה עיריית ת"א

מישהו/מישהי יודע/ת למה ומדוע מורידים את סוככי השמש מבטון בשיפוץ בניין העירייה? האם יבנו מחדש (לא נראה לי סביר), ואם כן מאיזה חומר? בעירייה לא שמעו על "שימור"? וממי העירייה צריכה לבקש אישור לביצוע שינויי מרחיק לכת שכזה, בחזית ציבורית של מבנה ציבורי?????????????? בקצב הזה לא רק הכיכר תהיה אנונימית, גם המבנה....

סןגיה מעניינת...

בימים האלה עסוקה למדי, אבל אם יהיה לי טיפת זמן, אתקשר לעירייה לברר...

TalHai

New member
המבנה כולו מכוער

המבנה הישן של העירייה היה צריך לעבור שימור והרחבה, המבנה הנוכחי של העירייה מכוער ואנונימי, חסר כל יחוד, סתם בנין, הוא דורש שיפוץ ואולי השיפוץ יתן לו קצת אופי

../images/Emo3.gif כדי לתת אופי לבניין, צריך לתת

אופי לאנשי העירייה..

גולי מ

New member
בקשר לככר עצמה

השבוע עברתי לידה, בגדב של אבן גבירול, לעת ערב. גבירותיי ורבותיי, מהפכה! הככר שוקקת חיים בלילות הקיץ! בערבי שלישי יש את אנשי הפריסבי בערבי רביעי יש את אנשי/פעלולני האפניים - באזור המרוצף, ואנשי אמנויות לחימה באזור הפסל (שעושים "חימום" על כר הדשא) לכו תדשו מה קורה שם בשאר ערבי השבוע בלילות הקיץ.... להבא מבטיחה לעבור "דרך" הככר, ולא ליד.... שבת שלום

מה שיפה בתל-אביב, זו לא המבניים,

אלא האנשים! אילו היו מאנשים האלה כמה בניהול העיר, היינו במצב הרבה יותר טוב!

מורידים כי פלחים של בטון התחילו

ליפול. לאחר שכמה חתיחות בטון נפלו מהקיר הצפוני לא נותרה לעיריה בררה אלא לעשות משהו. היו להם כמה אלטרנטיבות והם בחרו בזולה (כמובן). מבחינה ארכיטרטונית התוצאה עלובה ופוגעת קשות ביעוצב המקורי. כמו כן יש תוספת של עומס חום שהעדר המפים יוצר על המבנה. האלטרנטיבה היתה שיפוץ יסודי של המבנה. לזה לעיריה אין תקציב ובכל מקרה לא ברור האם היה ניתן לשפץ אץ המחפים. בנין עירית ת"א נבנה בשנות השישים המוקדמות ותנאי העבודה בו גרועים למדי. בנוסף הוא לא מספיק לצורכי העיריה של זמננו והעובדים מפוזרים במספר בנינים באזור ואף במבנים מרוחקים יותר.

גולי מ

New member
אילו היה רצון לשפץ היה נמצא הכסף

מעצבנת אותי היד הקלה על ההדק ("לא מוצא חן בעייני, יאללה להרוס!"), סימן ברור וגלויי לחוסר תרבות (הרי הפיגום שוסע ועליו אנשי המקצוע שמנסרים כבר שם, שפשוט יחליפו את אנשי המקצוע בכאלה שמשפצים)

למעלה