שיפוץ שרותים

JustMeNow

New member
שיפוץ שרותים

שלום חזרתי לביקור
בדירה שבה אני גרה כעת, החלטתי לשפץ את השרותים המיושנים (סטייל שנות ה60...ואני פשוט חייבת לחלוק בדרכים להפיכת אמבטיה מעפנה לחדר יפהפה א. וילון. להשקיע כסף בוילון יפה (אצלי יש וילון משובץ בקוביות שקוף/כחול עם צדף שקוף) יש ווים בצורת חיות ים (דולפין, סוס-ים, לויתן וכו') שפשוט הופכים את החדר למהמם! ב. אסלה. השקעתי (יקר אבל שווה) באסלות היפות האלה שהן שקופות ועם דגים מודפסים עליהם. משנה לגמרי את כל החדר! ג. מראה. בשירותים היתה מראה גדולה אבל רק מראה...בלי מסגרת או משהו- כמו בצבא...איכס. לקחתי אבנים יפות שיש בכל חנות חרוזים והדבקתי בשוליים! יצר משהו מקורי ויפה. חברה שלי עשתה אותו דבר עם שברי צדפות. יותר יפה ממראה חדשה שתקנו עם מסגרת עץ/פלסטיק רגילה! ד. שמתי קצת נרות קטנים במדף שמתחת למראה. התוצאה? חדר אחר לגמרי! יש לכם רעיונות לעוד דברים יפים? יש ארון אמבטיה תכלת ומיושן שם ואני מתלבטת לעשות ממנו גם משהו ולא יודעת מה...

קישקוש

New member
תצבעי אותו!

בכל חנות בסגנון הום-סנטר ישמחו ליעץ (ולמכור) לך איזה צבע הכי מתאים לסוג החומא שעליו את רוצה לצבוע. כל מה שנותר לך זה לבלור שעות מול מבחר הצבעים שלהם
בהצלחה. סחטיין על היוזמה!

JustMeNow

New member
זה בלוק גדול של ריהוט

ואם אני יצבע, אפילו בטורקיז יפהפה, זה עדיין יהיה בלוק גדול ומשעמם. אולי אם אני יוסיף צלליות של דגים בפס הלבן המעצבן שעובר לו באמצע? זה לא יהיה יותר מידי מקושקש בחדר?

קישקוש

New member
בתור מומחית לקישקוש-ים..

אני רק יכולה ליעץ לך לנסות. מקסימום תצבעי מחדש

JustMeNow

New member
חצישלישרבע

סליחה שפתחתי תגובה אבל חלק מהאתרים לא עולים לי במחשב בזמן האחרון, וכך גם מערכת המסרים של תפוז. לפחות הספקתי לקרוא את ההודעה שלך לפני שהאתר נפל... את מוזמנת לשרשר לשרשור הקירות (לא היתי בטוחה אם זה המקום המתאים כי זה לא ממש קיר אלא יותר חדר) ובהחלט מוזמנת למחוק תגובה זו. תודה

אין צורך למחוק שומדבר ../images/Emo13.gif

אבל אני אשמח לשרשר, פשוט כי הנושאים קרובים, ומי שמתעניין באחד, סביר שיתעניין גם בשני.

מה עם תמונה?

שאלה והמלצה: נתחיל בשאלה - איפה קנית את הוילון? אני מחפשת בנרות וילון יפה ולא מצליחה למצוא. ועכשיו להקדמה שלפני ההמלצה - אצלי במקלחת שמתי ספסל מעץ שצבעתי אותו בצבע נגד מים, והפך את החדר המשעמם בדר"כ למשהו שונה לחלוטין. אני קוראת לו הספא שלי. על הספסל שמתי נרות, סלסלת קש יפה עם שמפואים וסבונים, ובתכנון גם מגבות מגולגלות כמו בספא אמיתי. ומכאן להמלצה - להכניס פריטים שנראים לא שגרתיים לחדר אמבטיה. כמו הספסל שלי, יש לי גם חתול מאבן צבעונית שקיבלתי ממקסיקו שמאוד מוסיף, וגם מובייל שעשיתי בעצמי. ובקשר לארון - אם הוא לא מג'ייף מדי, אפשר לצבוע בצבע שמתאים לוילון, ועליו לצבוע בשבלונה, שתשדרג אותו מאוד. אפשר גם להוציא לו את הדלתות, ולהפוך אותו לארון תצוגה למגבות, סבונים יפים, ופריטים שונים.

JustMeNow

New member
המון וילונות יפים

מצאתי בשיטוט פשוט בהום סנטר, כנ"ל הווים החמודים. אגב אפשר גם להשקיע בראש חדש לדוש למפונקים שביננו (מגעיל אותי להשתמש בישנים הצהובים והמרוטים האלו) ואוו הרעיון נשמע נהדר! הבעיה זה שאצלי זה דוש ואין הפרדה של ממש חוץ מהוילון (אין את הגומי הזה למטה) וספסל מעץ ירטב וירקיב. אוף. נשמע ממש מדליק עם כל הסבונים והמגבות המגולגלות
מובייל? על זה לא חשבתי! באמת יכול לעבוד יפה! שבלונה נשמע נחמד יצרף תמונות כשיבצע תודה!

גם אצלי אין הפרדה

אפילו לא של וילון, וחדר המקלחת שלי הוא פצפון. הספסל צבוע בצבע דוחה מים שקניתי במיוחד, ולא קורה לו כלום. זה ספסל לא גדול ונמוך כזה שמאוד מוסיף ל"ספא" שלי.

פרח משי

New member
אפשר להוסיף "פס קישוט" -

זה כמו טפט שנדבק לאריחים במקלחת - ניתן להשיג בהום סנטר

תגידו, יש אפשרות לתמונות ../images/Emo35.gif

גם התיאורים שלך וגם התיאורים של יעל גרמו לי להתפעל (מה גם שאני נורא אוהבת את כל העניין הזה של שינוי עיצוב.). יש אפשרות שתצלמו את החדרים הללו מזוויות שונות?

מתה לצלם, יש לי כל כך הרבה חברים

רחוקים שמבקשים תמונות. אני חייבת לתפוס מישהו עם מצלמה דיגיטלית. מבטיחה להעלות לכאן כשיהיו.

למעלה