שיפוצים בבימה אם מעניין אתכם... http://news.walla.co.il/?w=//596195
M M i R i L e New member 10/9/04 #3 בואו נלך לצבוע קירות... חחח אפשר לעצב את הכלוב של יוסי מחדשששש חחחח
ש שרית חדדLOVEיפעת New member 11/9/04 #5 חחחח הם משפצים לקראת שריתוש שלי שהיא מגיעה להופיע שם במחזמר חדש.. חחחח סתם
M mary lou New member 12/9/04 #6 הגיע הזמן... רובינא נראה כמו הצרות שלי טוב באמת שמישהו התעורר ושם שהמקום צריך שיפוצים... אבל הכי חשוב- שיהיה בהצלחה
הגיע הזמן... רובינא נראה כמו הצרות שלי טוב באמת שמישהו התעורר ושם שהמקום צריך שיפוצים... אבל הכי חשוב- שיהיה בהצלחה
ז זה נהר קלרה New member 12/9/04 #7 סליחה על המילים הלא יפות אבל.. סעמק על השיפוצים האלו!!! בגלל השיפוצים האלו אני צריכה כל הזמן לרדת עד הסנטר בשביל להשתין ומי לא יודע שכשאני מגיעה לקרבת הבימה השלפוחית שלי..וואאה וואאה..חח..
סליחה על המילים הלא יפות אבל.. סעמק על השיפוצים האלו!!! בגלל השיפוצים האלו אני צריכה כל הזמן לרדת עד הסנטר בשביל להשתין ומי לא יודע שכשאני מגיעה לקרבת הבימה השלפוחית שלי..וואאה וואאה..חח..
M m o r s h New member 12/9/04 #8 חח זה לא קשור לבית קפה איפה שהיה השרותים.. הבית קפה אפאחד כרגע לא רוצה לקנות אותו לפי מה שאני יודע דווקא היה נחמד לשבת שמה..
חח זה לא קשור לבית קפה איפה שהיה השרותים.. הבית קפה אפאחד כרגע לא רוצה לקנות אותו לפי מה שאני יודע דווקא היה נחמד לשבת שמה..
M M i R i L e New member 14/9/04 #9 חחח הייתי שם.. כשהוציאו את כל הבקבוקים (שתיה חריפה,שתיה קרה) וממש רוקנו את כל המקום.. מה זה צחוקים כמה זבל היה בפנוכוווו חחח
חחח הייתי שם.. כשהוציאו את כל הבקבוקים (שתיה חריפה,שתיה קרה) וממש רוקנו את כל המקום.. מה זה צחוקים כמה זבל היה בפנוכוווו חחח