שיפוצים...

נוש101

New member
שיפוצים...

למשהי מכן יצא ל"שפץ" בנוסף לק"פ גם לשון שמחוברת ללסת התחתונה? הפשוש שלנו נולד עם לשון שמחוברת ללסת התחתונה ורופא הילדים שלנו המליץ שאולי באותה ההזדמנות של הניתוח להארכת הגיד (עוד שבועיים+) ננתק גם את החיבור של הלשון.

נוש101

New member
לא קשורה, פשוט מחוברת ללסת.

בין הלשון ללסת יש עור דק שמחבר בניהם, בגדול, הפרוצדורה היא לנתק או לגזור את העור המיותר אבל עוד לא בררנו את זה לעומק.

פרלמנים

New member
../images/Emo3.gifזה מה שמכונה "לשון קשורה"-להערכתי

קישור 1 קישור 2 אני משערת שמה שמדובר זה בעצם לשון קשורה... toung tie באנגלית. מדור בפרוצדורה מאוד פשוטה ומהירה. קראי בקישורים. ג'סיקה

אנחנו צריכים לעשות והמליצו לנו

(זה אצל הבן שלי בלי הקלאב פוט), לעשות זאת עד גיל שנה אני ככלל לא אוהבת "שניים במחיר של אחד" למרות שאומרים שלא צריך בכלל הרדמה לניתוק מהלסת אני הייתי מפרידה בין שניהם ו.... שיהיה בבריאות אורית

ק א סי

New member
לא מדוייק, זה תלוי באיזה גיל

תינוק בן יומו לא צריך הרדמה, לילד כן. ולהרדמה מלאה יש סיכונים. זה למעשה הבעיה בהליך כירורגי כל כך פשוט. ולכן ההמלצה לעשות שניים יחד.

אלעד נולד עם לשון קשורה

בזכות יועצת ההנקה בביה"ח גילינו את זה. בגיל יומיים אלעד עבר את החיתוך (פרוצידורה של 10 שניות) ללא דימום, הרדמה, כאבים או סיבוכים. מומלץ לעשות כמה שיותר מוקדם, שכן מאוחר יותר זה עלול להשפיע על רכישת השפה. בהצלחה!

ק א סי

New member
כל כך מרגיז לקרוא ../images/Emo46.gif

לנו כולם (כולל יועץ מומחה) המליצו לא לעשות כלום. וזה לא היה נכון. לכן בגיל 5 הוא היה צריך לעבור ניתוח מיותר. כל כך מכעיס... שמחה בשבילכם שהיה לכם מזל וקיבלתם את היעוץ הנכון.

למעלה