שיפורים לווספה 200PX 99

bLuEyeDraGOn

New member
שיפורים לווספה 200PX 99

איזה שיפורים אפשר להכניס לווספה PX200 99 לקבל יותר כוח או יותר מהירות או נוחות

Bקורת

New member
יש מגוון שיפורים לווספה!

המרכזי שניתן לבצע במודל 99 הוא בהשקעה כספית די גבוהה. בערך 10K. למכור אותה ולקנות משהו נורמלי.

gesus

New member
ניצול שרשור../images/Emo54.gif

אני מחפש ווספה 200 סמ"ק,לא משנה לי השנתון העיקר שתהיה במצב מכני טוב וחיצוני סביר. בנוסף,אני מחפש גם סירה. אם יש לך את זה נא ליצור קשר במסרים

px200

New member
תשמע רגע , תקשיב...

PX200 זה הכי נורמלי שיש ,ק א פ י ש
! ולעניננו : באילו שיפורים מדובר ? לינקים בהתאם ?

gesus

New member
PX200 אני איתך../images/Emo54.gif

גם אני ניסיתי לחשוב על שיפורים לווספה אבל לא מצאתי. מצד שני,ווספה זה אחלה כלי לעצב קאסטומי (במובן של יצוב יחודי ולא ניקלים וכדומה). אני מתכוון להשיג עד סוף החודש ווספה ואולי גם סירה ולשפץ אותן בסגנון הארלי.

px200

New member
../images/Emo45.gif !

welcome to the club , אני מתנייד על אחת , המשך במסרים .

כר דשא

New member
שיפורים לווספות

שלום לכולם ובהצלחה למיקסססס מכורח הנסיבות והגנבות אני רוכב כעת על ווספה PX150, חזרה נוסטלגית ומהנה במנהרת הזמן. לעניין השיפורים, יצא לי להיות במוסך ווספות ותיק ולדפדף בקטלוג שיפורים לווספות. 300 עמודי שיפורים : שלדה, מנוע, מתלים, חשמל. בכל פרק בקטלוג מוצעים עשרות קיטים לשיפור, אם ניקח לדוגמא את המנוע אז יש הגדלת נפח/יחס דחיסה, פילטר אוויר משופר, מערכת שלמה להסבת המנוע לקירור מים (לא שצריך אבל שיהיה) קרבורטורים משופרים, מצמד משופר, הולוך נוסף בגיר........ במחלקת הקוסמטיקה יש מאות תוספות לשיפור הנוחות והמראה. בקיצור ווספה יכולה להיות פרויקט חיים שלם
-כי אין איקון של דבורה

px200

New member
תוכל למסור ...

את פרטי המוסך או לינקים בהתאם ?

כר דשא

New member
יחי גוגל ../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif

http://www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=vespa+accessories&btnG=Google+Search

px200

New member
NICE , אכן תופינים ...

ומה לגבי פרטי המוסך הנדון ?

תגידו ../images/Emo12.gif אתם עושים צחוק ???????

יש שיפורים מטורפים לגמרי לווספות... אפשר להביאם בקלות ל-25 כ"ס... כנסו לכאן לשם התחלה. וזוהי באמת רק ההתחלה. צריך לדעת לחפש... היתה כתבה פעם, במוטו, אם אני זוכר נכון על מטורפים בארץ שהיו אז לווספות... הם היו נפגשים גם למפגשי גזיות דומים למפגשי הסופרים בארץ, שווה חיפוש הגיליון המדובר. לא זוכר איזה גיליון זה... אבל ישן. באזור שנת 93...

CBRRRRRR

New member
אפשר גם טורבו

אין לי את הלינק אבל בזמנו ראיתי קארט עם מנוע של ווספה שהוסיפו לו טורבו. כנראה שהשיפור הכי פשוט והכי יעיל זה להחליף צילינדר. עבודה של 5 דקות, שחוסכת איזה 10 קילו במשקל, ובאמצעות מספר מעברי דלק נוספים משיגים שיפור של כמעט 10 כ"ס (ראה הלינק של השדון או www.polini.it). חוצמזה האגזוז גרוע, ואפשר להחליפו למשהו שקצת מתפקד יותר טוב - אבל זה עשוי לבוא על חשבון פרקטיות. הבעיה שככל שמשפרים זה עולה בצורה ליניארית - צריך גם קלאץ' מחוזק, קרבורטור מוגדל וכו' וכו'. אני פשוט לא הייתי משפר - מהסיבה הפשוטה שהבלמים והמתלים של הווספה לא מתאימים ל- 200 סמ"ק ובוודאי שלא למנוע יותר חזק. לא מכיר שיפור לבלמים (אבל אולי יש). השיפור הכי טוב - פשוט לנסוע בפול גז כל הזמן

CBRRRRRR

New member
ולינק רלבנטי עם מידע טכני על וספה

לינק חשוב עם מידע שאין אותו במדריך של היינז.

CBRRRRRR

New member
וכמובן המסע של מוניקה הכחולה לחרמון

פרק א' לשם ופרק ב' בחזרה.

למעלה