שיפור איכות וידאו - video enhance AI

royeei

Member
היי,
רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם התוכנה שציינתי, לפי מה שראיתי היא מאוד ידידותית לשיפור איכות וידאו.
מה שרציתי לשאול זה שהורדתי את גרסת הניסיון וכשהתחלתי לנסות להוריד את הוידאו הערוך ( משופר כביכול ), אז גיליתי שהוא עובד על זה פריים פריים סך הכל 98 אלף פריימים וזה אמור לקחת 16 ימים!!
האם יש מה לעשות עם זה? האם בגרסת התשלום זה מהיר יותר? או האם יש תוכנות דומות שעושות את זה מהר יותר?

תודה רבה

רוב הזמן נח

Well-known member
היי,
רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם התוכנה שציינתי, לפי מה שראיתי היא מאוד ידידותית לשיפור איכות וידאו.
מה שרציתי לשאול זה שהורדתי את גרסת הניסיון וכשהתחלתי לנסות להוריד את הוידאו הערוך ( משופר כביכול ), אז גיליתי שהוא עובד על זה פריים פריים סך הכל 98 אלף פריימים וזה אמור לקחת 16 ימים!!
האם יש מה לעשות עם זה? האם בגרסת התשלום זה מהיר יותר? או האם יש תוכנות דומות שעושות את זה מהר יותר?

תודה רבה
התוכנה הזאת יכולה להוסיף פריימים חדשים שלא קיימים בוידאו המקורי?

נתקלתי בזה גם בסרטים וגם בסתם כל מיני סרטונים.

לדוגמה, וידאו שבמקור הוא 25 פריימים לשניה, הופך ל- 50. אבל לא על ידי שכפול פריימים. כל פריים חדש הוא אמיתי ושונה מקודמו. אפשר לבדוק את זה בתוכנה לעריכת וידאו כשעוברים פריים פריים.

SicTransit

Active member
התוכנה הזאת יכולה להוסיף פריימים חדשים שלא קיימים בוידאו המקורי?

נתקלתי בזה גם בסרטים וגם בסתם כל מיני סרטונים.

לדוגמה, וידאו שבמקור הוא 25 פריימים לשניה, הופך ל- 50. אבל לא על ידי שכפול פריימים. כל פריים חדש הוא אמיתי ושונה מקודמו. אפשר לבדוק את זה בתוכנה לעריכת וידאו כשעוברים פריים פריים.
הערת אזהרה: אני רחוק מאד מלהיות מומחה בתחום.

תיאורטית אפשר להכניס בין כל שני פריימים פריים נוסף שהוא סוג של הממוצע שלהם. אני כותב "סוג של" כי לא בהכרח מדובר דווקא על ממוצע חשבוני פשוט (של ערכי ה RGB בכל פיקסל) ואני בטוח שיש אלגוריתמים חכמים יותר.

למעלה