שיפור בגרות באנגלית

tony parker

New member
שיפור בגרות באנגלית

שלום. אני רוצה לשפר בגרות באנגלית מ4 ל5 יחידות. אפשר לעשות את זה במהלך הצבא ? כמה זמן זה לוקח בערך ? ומה לגבי עלות ?
תודה

zuris2

New member
המחיר ליחידה הוא 30 ש"ח וזה אפשרי בהחלט לעשות

בזמן הצבא. הזמן שזה לוקח, זה כבר תלוי בך. אני מעריך שחודש זה מקסימום וגם זה אפילו ממש הרבה, איך האנגלית שלך? השתפרה מאז? אם אתה באותה רמה, אז תתחיל לשפר אותה. קרא ספרים, תראה סדרות עם תרגום באנגלית וכד.

בהצלחה :)

jsaada100

New member
שיפור במהלך השירות הצבאי

שלום לך ,

ראשית אני מאחל לך הצלחה - ללא קשר לבחירתך
.

שנית, לימוד והשלמת בגרויות במהלך השירות הצבאי הוא פונקציה של מספר משתנים - אופי השירות הצבאי (האם הוא מאפשר למידה, ריכוז, משמעת, תרגול והכנה מספיקים), סוג המקצוע-הנושאים הנלמדים, מה מידת ההיכרות "המוקדמת" שלך עם החומר, ועוד ועוד.

באופן כללי - שיפור מרמה של 4 יח"ל ל-5 יח"ל באנגלית הוא אכן אפשרי, אבל הוא מצריך עבודת תרגול רבה מבחינת כתיבה (ומישהו שיבדוק לך את החיבורים שכתבת), קריאה נהירה וברורה, בקיעות בדקדוק, וכמובן (ומאוד חשוב) - אוצר מילים.

כמו כן, נשאלות עוד שאלות בהקשר לכך: האם ברצונך ללמוד לבד? לאיזה תאריך בחינה ברצונך לגשת? מה מידת ההשקעה בזמן שאתה מעוניין ו/או יכול להקדיש לשם כך?

בנוסף, הייתי ממליץ לך להיעזר בייעוץ מקצועי או בעל מקצוע מומחה בתחום שיוכל לעזור ולכוון אותך.

בהצלחה ,
יהונתן

למעלה