שיפור בחודש

תודה על שיתוף המידע אבל

תרשה לי להיות בספק בנוגע לאמינותך (למרות שלא ברור לי למה שתכתוב משהו כזה מטעה...) אבל אם הם היו יודעים את התאריך המדוייק והיו מסיימים לבדוק את הכל, אני מניחה שכבר היו מפרסמים לפחות תאריך חדש אם לא את תוצאות הבחינה.
בקיצור, הרשה לי להיות קצת יותר אופטימית, אם כי לחוצה בטירוף..

noam650

New member
שיפור בחודש

בעוד כחודש יתקיים מבחן הפסיכומטרי של ספטמבר. נראה לכם הגיוני שיפור מ670 ל720+ בחודש?
אם כן, אתם יכולים לתת הנחיות?
תודה מראש.

R o n 2 5 6

New member
לא לחשוב על הציון וללמוד כמו שצריך

חודש זה לא מעט זמן במונחי פסיכומטרי.חשוב לנצל את הזמן ולחזק את הנושאים החלשים(בלי להזניח לגמרי את הנושאים החזקים),להתרגל לבחינה שלמה ולסדר שלפיה פותרים את המבחן,ולהיכנס למצב מנטלי רגוע. הסתה של העיניים לציון תוריד אותך מהדרך להצלחה המקסימלית שלך :)

noam650

New member
כשיש רף לעבור וההרשמה נסגרת שבוע הבא...

אני ממש צריך להגיע לטווח של 720+ ויש לי רק הזדמנות אחת לעשות את זה. השאלה, אם זה שווה את המאמץ. התחלתי מ570. העלתי ב100 נקודות בממוצע בחודש. השאלה אם 60+ נקודות (אני יודע שזה יוצא 730. כל המרבה הרי זה משובח) העלאה זה אפשרי.

הגעתי לרמה של פטור באנגלית (בסימולציה הכי נמוכה שלי קיבלתי 135)
במילולית זה משתנה,
ובכמותי תמיד בסביבות ה120. אפילו אני יודע במה אני חלש.

השאלה אם אצליח לרמת דיוק של מקסימום 9 טעויות בכל הפסיכומטרי כשבעצם היום אני עומד על בסביבות עשרים+.

אז כן, בשביל הזדמנות אחת ויחידה, קשה שלא לפזול לעבר הציון. כי יש לי ניסיון יחיד.

הקבUע

New member
אל תחפש אישורים מאיתנו

אנחנו לא יכולים לקבוע מה אתה מסוגל ומה לא.
הגעה להישגים תלויה בהרבה דברים, אך לדעתי בעיקר באמונה עצמית (במקרה שלך, להאמין שאתה מסוגל לשפר ב-60+ נקודות), התמדה-נחישות (במקרה שלך, לשבת חזק על תרגולים ולהמשיך לתרגל גם כשאתה לא מצליח) והגורמים שאנחנו לא שולטים בהם: היכולת האינטלקטואלית המולדת שלנו והמזל.

שורה תחתונה, השאלה שלך היא בעצם סוג של "העברת אחריות" כלפינו, משתמשי הפורום, שניקח את ההחלטה "האם לשפר או לא" בשבילך.
אז קח אחריות, תאמין בעצמך ותתרגל - Practice makes perfect.

האם זה שווה את המאמץ? אתה שואל אותנו? שאל את עצמך. אם יש לך יעד לימודים שדורש את הציון הזה ובלעדיו אתה נותר בחוץ, אז....
נשאיר את התשובה בשבילך לחשוב.

noam650

New member
זה לא היה ניסיון של העברת האחריות אליכם...

פשוט אני שואל מנסיון של אנשים שניגשו פעם אחת לפסיכומטרי, ומן הסתם מעורים באחוזים של הצלחות וכו'.
לכן שאלתי. מנקודת מבט של יש לכם ניסיון לענות. כי אם אין מקרה אחד של ניגש שהצליח לשפר ב60 נקודות בחודש האחרון, אז וואלה, קשה לי להאמין שאני הרבה יותר טוב ממישהו מעברי.

לא משנה כמה אני אחרוש, אם זה בלתי אפשרי, כמו לעוף, אז לקבל את זה (אני) שפספתי את המועד הזה, יהיה הרבה יותר קל ונכון מלנסות להתעקש.
בקשר לאמונה בעצמי, אני חושב שלעשות טעויות בכלל זה דבר בלתי נמנע. לכן כששאלתי, זה נתונים עובדתיים הסטוריים.
שלא קשורים למנת משכלי או לחלופין לכמות ההשקעה.

תודה מראש!

השיפור הממוצע

בפסיכומטרי שני עומד על כ-30-40 נקודות. זה הממוצע - יש כאלה שמשפרים יותר ויש כאלה שפחות. על כל פנים, יש לך הרבה עבודה.

אם זה יחזק אותך - אני עליתי בתוך כחודש מממוצע סימולציות של 670 לאיזור ה-710-740.

הקבUע

New member
המטרה בהודעה שלי הייתה לחזק את ידיך

אך משום מה זה נראה כאילו הן רפו.
אתה חייב להבין, מעבר לאספקט של הבחינה הפסיכומטרית, כדרך חיים - גם אם משהו טרם נעשה, זה לא אומר שהוא בלתי אפשרי (ואני לא מדבר על דברים שנוגדים את חוקי הפיזיקה).

הסטטיסטיקה של המרכז הארצי אומרת שהשיפור הממוצע של מי שניגש לבחינה שנייה הוא 40 נקודות. אתה כבר ניצחת את הממוצע הזה, ניפצת אותו פי 2.5. קיבלת 670, ציון שהוא גבוה ב-130 נקודות מהממוצע. הבסת כמה סטטיסטיקות וממוצעים, אין סיבה שלא תעשה זאת שוב.

אם תשאל אותי לדעתי האישית, כן, אפשר בהחלט לשפר מ-670 ל-720 (ואף יותר)... ושוב, זה בעיקר תלוי בך.
אתה גם מחפש תקדים לכך, כדי להיות בטוח שזה אפשרי... אני די בטוח שלא חסרים נבחנים שעשו את השיפור הזה, אפילו בפורום היו כמה, אם זיכרוני אינו בוגד בי.

למעלה