שיפור גלידה קנויה

שיפור גלידה קנויה

שלום לכם.
קניתי גלידה בטעם מייפל אגוזים,ו'לא נפלתי'. איך אפשר לשפר?... אני הולכת לעשות עכשיו נסיון עם ערבוב חלק קטן ממנה בבלנדר,יחד עם קצת אבקת קפה נמס,בתקווה שתתקבל גלידת מוקה. יש הצעות אחרות?... (קניתי חבילה די גדולה,כך שנשארו לי בה כמה וכמה מנות...)

תודה רבה!
 

bali

New member
מנהל
מקווה שהשדרוג עם הקפה הצליח

אם לא, אז לדעתי כדאי להמיס את הקפה בממש מעט מים, ואז יהיה לך נוזל קפה מרוכז כמו תמצית והוא יתערבב יותר טוב עם הגלידה.

חוץ מזה, מה בדיוק היה חסר לך בגלידה? הטעמים לא היו מודגשים מספיק? כי אפשר להוסיף מייפל ואגוזים על הגלידה למשל.
נראה לי שגם שערות חלבה, אם את אוהבת, יתאימו לשדרוג קל.
 
תודה. השידרוג הצליח,אבל-

צריך להוסיף די הרבה קפה ,ואני משתדלת לצרוך מעט מהחומר הזה... הוספתי כף מחוקה של קפה על ספל גלידה.
&nbsp
הטעמים היו לא ממש מודגשים,פלוס כנראה עודף מתיקות. לחלק אחר של הגלידה הוספתי מייפל (יש לי סירופ מייפל אמיתי,לא חיקוי) ודווקא זה מסתמן כפחות מוצלח.
 
למעלה