שיפור ההופעה של טיפקס כנסו דחוף!

yossi29129

New member
שיפור ההופעה של טיפקס כנסו דחוף!

אנשים קודם כול אני יציג את עצמי אני בן 17 חובב אירוויזיון מושבע שבין היתר אוהב גם את טיפקס ולא רק בגלל שהיא מייצגת אותנו באירוויזיון אלא בגלל שהיא להקה אתנית ישראלית,עכשיו לעניין: ראיתי את ההופעה של טיפקס בקדם אירוויזיון ובתחרות מלכת היופי אין ספק שהשיר מצויין דורש מאמץ הוא יהיה טוב על הבמה של הלסינקי אבל עם הופעה כמו שראיתי קשה לי להאמין שאת מקום 20 נצליח לדגדג,לקובי אוז וכול הלהקה אתם חייבים לעבוד על גימיק מסויים שיהיה בהופעה שלכם בהליסנקי כי הכול נראה מבולבל ולא מסודר אז הינה כמה רעיונות לשדרוג ההופעה: 1. אפשר לחלק "סיכות כפתור" (עיגול ברזל שמחובר לסיכת ביטחון שמצמידים לבגד) שמודפס עליו "PUSH HE BUTTON" בכניסה לאולם/מסיבות האירוויזיון הסמוכות לאירוע. 2.שהם יעלו לשיר את כפתור אדום כול התאורה תיהיה שחורה ורק קצת לבן על קובי ושיתחיל להיות הפזמון הראשון זיקוזים אפקשים משהו חלומי שאף אחד באירופה לא ישכח 3. שתהיה על הבמה בשעת הופעה עוד במה קטנה כזו בצורת עיגול אדום, ובפיזמון כאשר קובי שר/צועק "פוש דה בטן" הוא יקפוץ עליה והיא תידלק ובמקביל יהיו זיקוקי צד על הבמה הגדולה. זה יכול להיות גימיק נהדר. 4.פשוט שתקשיבו למה שרשמתי ותנסו לשנות את זה כי בין בולגריה בלארוס וקפריסין אנחנו לא נעלה עם לא ניתן את ההופעה הכי טובה שאפשר והופעה טובה עולה הרבה כסף מצפים ממכם שתשקיעו לא כמו בקליפ שעלה לכם אולי 20 שקל ותאמינו לי שאני אוהב אותכם ואני מאמין בכם הכי הרבה שאפשר !!!!תתיחסו לזה ותגיבו עם יש לכם רעיון תודה.

Mrs killer

New member
תגובה בקשר להופעה

בונאא אחי אתה צודק לאללהה.. אם טיפקס לא ישנו את ההופעה שלהם באמת שחבל להם על הזמן אהבתי את הרעיון של הסיכות.. אני אשמח לדבר איתך אחי===>298676304 יאללללללללללההה טיפקסס

למעלה