שיפור הזקפה..

שיפור הזקפה..

ברור לי שזה שזה יותר מתאים לפורום טיפול מיני אבל די מת שם..
וגם יש מספיק חבר'ה שגם אולי יכולים לתת דיעה, וגם אולי יעניין אותם לדעת :)
ואם לא לעכשיו, אז לעוד כמה שנים לפחות :)

בגדול אין לי בעיות רפואיות שאני יודע עליהם טפו טפו
ואני כן מצליח להגיע לזקפה טובה גם לבד וגם עם בנות זוג..
אבל הרבה פעמים קורה שמרוב שאני חושב ומנתח ומתעסק ועוד מחשבות שקשורות יותר למח מאשר לאיבר מין,
אני נכנס קצת לחששות (שאולי יש להרבה גברים), שהפרטנרית לא מספיק נהנית ממני בגלל הגודל,
ואז אני הטבע מכה על החטא, וגורם לי ישר לירידה בביטחון המתבטאת בהורדת הזקפה.
יותר מדי שיחות על איברים של גברים אחרים דפקו לי את המח.

זה בגדול הרקע :)

השאלה -
האם למישהו יש ניסיון עם כדורים כאלו או אחרים שיש כרגע בשוק?
אני מדבר בעיקר על לויטרה תכלס.. שהבנתי שזה דור שלישי למה שויאגרה פרצו דרך.
כלומר זה עובד אותו הדבר רק מהר יותר וחזק יותר ופחות מגבלות.

האם למי שיש ניסיון, לדעתכם, הכדור יעזור במקרים פסיכולוגיים כמו שלי?
האם ידוע לכם האם זה משהו שברגע שמתחילים אי אפשר בלי זה?
האם בכל זאת מישהו ניסה גם את אלו גם דברים טבעים אחריים ויכול לומר לעניות דעתו שהחומרים הטבעיים טובים לא פחות?

תודה רבה :)
ברור לי שזה בעייתי אולי להגיב לי כאן
אם מישהו בקטע לענות לי בפרטי,
כמובן שזה גם סבבה :)

Sharoman

New member
אני לא רואה בעיה

אתה אומר בעצמך שאתה מגיע לזקפה יפה מאוד ובלי שום בעיה בכל מצב שבו אתה נמצא, בין אם אתה לבד או עם בת זוג, אז מה בדיוק הבעיה?
שיש מקרים בהם אתה חושש שהגודל שלך לא מספיק כדי לספק את בת הזוג שלך?
בוא נתסכל על זה רגע...
קודם כל הגודל שלך כמעט חסר משמעות משום שמה שבאמת קובע (מבחינת גודל) היא ההתאמה בינך לבין בת הזוג שלך.
כלומר, אם אתה לדוגמא ענק בעל איבר של 25ס"מ ובת זוגתך קטנטונת סביר שלא תוכל להכניס יותר משליש איבר גם ככה.
מצד שני, אם בת זוגתך ארוכה או רחבה בצורה משמעותית אבל אתה בעל איבר של 11ס"מ סביר שהיא לא תרגיש אותך כלל גם אם תכניס את כולו פנימה.
עכשיו לגבי הכדורים, הכדורים גורמים לזיקפה ושומרים עליה לאורך זמן ממושך, זאת אומרת - אין שום השפעה על הגודל כלל ולכן הם לא יועילו לך בשום צורה.
חשוב לזכור שמעטות עד מאוד הנשים שגומרות מחדירה או מחדירה בלבד ולכן גודל האיבר פחות חשוב כאן גם ככה.
שנית, גם אם אין התאמה של 100% (כמעט ולא קיים) אתה עדיין יכול לספק אותה בשלל דריך וצורות, החל משימוש באצבעות ועד לשימוש באביזרים (בהם אתה קובע את הקצב ואת התזוזה) וכל דבר ביניהם, כולל מין אוראלי.
למעשה, ההנאה הכי גדולה שלה יכולה להגיע בכלל משילוב של כמה אפשרויות יחד כמו למשל חדירה + שימוש באביזר או באצבעות, או מין אוראלי בשילוב של אביזר או באצבעות.

לגבי המחשבות שעולות לך לראש, לצערי זה עניין טבעי לחלוטין וכמעט ואין מנוס ממנו.
אבל השאלה היא איך אתה מסתדר איתם.
אני לדוגמא משתדל להתחיל עם שימוש באצבעות (כך אני גם רואה כמה בת הזוג שלי רטובה) ולאחר מכן עובר למין אוראלי.
אני בדרך כלל משתדל שהבחורה תגמור לפחות פעם אחת לפני שאני חודר אליה, משום שכך היא בוודאות תהיה יותר משוחררת ותיכנס כבר תודעתית למצב של הנאה ובמקביל אני אהיה הרבה יותר חרמן מהגמירה שלה ולכן אתרכז יותר בסקס ולא במה שמסביב.
במקרים בהם אני חרמן מידי אני מוותר על האצבעות וישר עובר למין אוראלי (משיג את אותן מטרות ובלי שום בעיה).
אז זאת דרך אחרת להתגבר על חשיבת יתר....
דרך נוספת היא לשתות שוט של אלכוהול לפני האירוע, או אפילו להציע לבחורה להצטרף אליך לאחד.
רק שים לב שחשוב שיהיה אלכוהול בצורת ליקר או אפילו וויסקי ולא יין כי יין מרדים ;)

בעניין הכדורים עצמם אין לי ממש ניסיון, או לפחות לא ניסיון ישיר.
אני יודע שהם קיימים ויש את אלו שמשתמשים בהם תחת תנאי לחץ מסויימים (כמו סקס ראשון עם מישהי שגורמת להתרגשות או בצירופי/חילופי זוגות), אבל גם הם לא עושים זאת באופן קבוע.
כלומר, הם לא לוקחים את הכדורים בתדירות גבוהה ולכן הגוף לא מתרגל אליהם מהר מידי ולא מפתח תלות.
אני לא חושב שכדורים יעזרו לך במצב שלך, במיוחד לאור העובדה שאתה מציין בעצמך שהבעיה היא פסיכולוגית, אבל, מה שאתה כן יכול לעשות הוא לפנות לרופא המשפחה שלך ולבקש ממנו מרשם לכמות מאוד קטנה של כדורים (בתקווה תקבל כאן המלצות, אבל חשוב לקרוא עליהם קודם ולהבין את ההשפעה ואת תופעות הלוואי), לך לבית מרקחת, תרכוש את הכמות הרשומה, שים אותם במגירה ליד המיטה ותשאיר אותם שם.
המטרה כאן היא שתדע שתמיד תהיה לך את האפשרות להתשמש בהם במידה ובאמת תתצטרך, אבל לעולם לא תיקח אותם.
יש לי חבר קרוב שסיפר לי לפני הפעם הראשונה שלו עם מי שהיום אישתו, הוא לקח כדור אחר מחבר ליתר ביטחון בגלל ההתרגשות אבל לא השתמש בו.
לדעתי במקרה שלך עדיף שיהיה ולא תתצטרך מאשר שתתצטרך אבל לא יהיה.
יותר מכל דבר אחר, לדעתי, זה יעזור לך עם הבעיה הפסיכולוגית שלך.

תודה על התגובה

כל מה שאמרת אני מסכים.
ברור לי שהגודל הוא לא הדבר העיקרי.
וכמו שציינת תלוי מה עושים איתו וגם אני באמת מתעסק המון באוראלי אצבעות ועוד דברים לפני החדירה ובכלל.
אבל עדיין גם אחרי חדירה שאני עושה והכל.. לפעמים קורה שהמחשבות שלי נודדות
ואם משנים תנוחה.. או משהו אחר שקורה, אני ישר נהיה מאד מודע וחושב מחשבות האם הפרטרנית רגילה או מצפה בכל זאת למשהו קצת עבה או גדול יותר
אז אני ישר קמל
זה לא בעיה קטלנית זה לא קורה תמיד זה לא משהו בלתי הפיך
בהחלט מזדקר ופועל רוב הזמן
אני גם רגיל לעשות סקס כמה פעמים ולגמור וגם לגרום לגמירה כמה פעמים
פשוט לאחרונה בגלל שיחות שיצא לי אז אני נהיה מודע יותר וזה קצת יותר קשה לי לשמור על הרצף
כלומר סקס ואחרי זה עוד פעם סקס
כשיעמוד רצוף ויציב - כמו בעבר.
&nbsp
לכן חשבתי שפעם בשבועיים אולי לא יהיה נורא לנסות את הכדור כאשר מתוכנן איזה מפגש מיני ארוך של 3-4 שעות וכד'.
&nbsp
האם חייבים רופא בשבילם בתכלס? בשביל המרשם?

Sharoman

New member
רצף לא מוכרח להיות רציף

אני וזוגתי לשעבר היינו לוקחים הפסקה של עד 15 דקות בין פעם לפעם ולפעמים היינו כל כך שוקעים בשיחה שהיינו יכולים לחכות גם מעל שעה לפני שהמשכנו לסיבוב נוסף (הכל תלוי מצב רוח).
אבל גם במקרים בהם אתה מספיק רק פעם אחת לא אמורה להיות בעיה, כלומר אם מישהוא כאן מצפה לרצף זה כנראה רק אתה.
בת זוגתך סביר להניח קודם כל מבינה שלא תמיד יש כח או רצון לפעם או פעמים נוספות ובמקביל, יכול להיות שהיא עצמה עייפה או טרודה ולכן לא כזאת מעוניינת.
תמיד אפשר להשלים חוסרים אז אין לך מה להתבאס או אפילו לחשוב על זה.
שנית, אל תחשוב שהכל תלוי רק בכך כי גם לה יש חלק דיי פעיל בעניין.
כלומר, אם היא רוצה להמשיך לסיבוב נוסף היא יכולה להראות עניין ולגרות אותך במקום להסתמך רק עליך.
וגם אז זה לא חייב להיות מידי
היא יכולה להתחיל במגע קל או אפילו לשלב בליטופים, יכולה לנשק, או לשלב את הכל יחד ומשם השמיים הם הגבול.
מעבר לכך, כפי שכבר אמרתי לך, הזין הוא ממש לא העיקר.
גם אם אתה לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה אתה תמיד יכול לוודא שהיא כן נהנת ואף גומרת ממין אוראלי או שימוש באצבעות.

לגבי הכדורים, מיצי ענתה לך יפה אבל אני מסופק שהייתה לה השפעה.

דווקא

דווקא מה שמיצי כתבה חלחל טוב והבנתי שאני לא הולך לגעת בזה בשלב הזה.
&nbsp
ולגבי מה שכתבת, אני בהחלט מסכים עם כל מה שכתבת, עם דרכי הפעולה, עם "הבין לבין" והכל..
פשוט המילים שלי אולי לא מספיק מדייקות בתיאור של הסיטואציה.
&nbsp
אני מכיר את עצמי פשוט ואני יודע שיחד עם כל מה שאמרת, וההפסקות והכל
אני בהחלט מסוגל יותר מפעם אחת. בין כמו שאמרת עם הפסקות וליטופים וכיו"ב.
אבל זה בהחלט כנראה עוד דברים ברקע שמעיבים עליי, וזה בסדר אם מדי פעם .. כנראה.. קצת פחות...
סתם חשבתי שכדאי לנסות.
&nbsp

Sharoman

New member
אני שמח שהחלטת לא להסתמך על כדורים.

אף אחד לא מודד או שופט אותך וגם אם כן תמיד יש אפשרות להשתפר לאורך זמן.
במיוחד כשיש לכם תקשורת טובה ואתם לא חוששים לדבר על דברים.

מנסה להיות ממוקדת:

1. הציפייה לשמור על זיקפה רציפה וחזקה כל האינטראקציה המינית היא לדעתי ממש לא סבירה. בדיוק כמו שלפרטנריות שלך יש רגעים שהן רטובות יותר ויש רגעים שפחות- טבעי שגם לגבר. אני בתחושה שזו תוצאה של צפייה בפורנו ערוך שנותן לנו הרגשה שיש גברים שיכולים לעשות את זה והם המאהבים המושלמים..
ברגעים שאיבדת את הריכוז והזיקפה ירדה מעט- נסה להבין מה מדליק אותך- מחשבה, מראה של איבר מסויים (רגליים, ישבן, גב, שדיים וכו), ריחות, מגע שלה באיזורים ארוגניים וכו. אני למשל יודעת שבן הזוג שלי נדלק מהריח של הכוס שלי ולפעמים פשוט דוחפת לו אצבעות "טבולות במיצים" וגם אומרת דברים מדליקים..
אפשר גם להפסיק רגע ולעבור לאוראלי, או כל דבר אחר שנעים לכם. ממש לא חייבים להזדיין ללא הפסקה כמו שנראה לך שעושים בסרטי פורנו (ערוכים+החבר'ה לוקחים תרופות)
2. לגבי התרופות-
בן זוגי לוקח לפעמים חצי כדור סיאליס לפני שאנחנו נפגשים עם זוגות. זה בעיקר עוזר לו לתפקד עם קונדום. בפעמים שהיינו בסיטואציה שממש לא הדליקה אותו- לא עמד לו גם עם הסיאליס.
בנוסף, אני מנחשת שאת אותן חרדות שאתה מנסה לפתור עם התרופה- אתה רק תעמיק יותר. בפעמים שלא תיקח תרופה אתה תהיה מתוח וחסר ביטחון ולא יעמוד לך בגלל הלחץ. בקיצור- אני בספק שהתרופות הן פיתרון.
וכן, צריך מרשם רופא.

shay 51

New member
יש לי פיתרון מעולה בשבילך

היי !
יכול להמליץ לך על הכדורים MAXXES UP
כדורים טבעיים מעולים לזיקפה ! מעמיד לפחות ל3 שעות, עושה אותו קשה כמו אבן .
אתה יכול להזמין כאן :
http://www.gspotshop.co.il/
משלוח דיסקרטי ובמחירים טובים .

למעלה