שיפור העולם

מרוב שאני מנסה לשפר את העולם אני נלחם בעולם ומגיע לתוקפנות ולא רק לרוחניות וחבל. צריך לחנך את העולם בדרך חיובית ורוחנית ולא בדרך שלילית של איום ותוקפנות. העולם סובל, אנשים חומרניים וטיפשים. העולם זקוק לעזרה. אני אביא חוכמה, אהבה ורוחניות מתוך עצמי ואשפר. אני אדם נהדר, מעניין, רוחני, פילוסופי, אצילי ומוסרי ויש לי שליחות לשפר את העולם. אחייך, לא אאיים. אביע שמחה, ואז גם האחרים יהיו שמחים. בינתיים אני מצליח יפה. אני מתעניין באנשים ועוזר להם, אני יוצר הקשבה הדדית ויחסי אמון ביני ובין חברים והקשרים שלי טובים. אני יוצר וממציא רעיונות מורכבים. אני לומד בהצלחה דברים מעניינים באוניברסיטה. אני לומד תורה כדי להעצים את הרוחניות שלי. אם אביע שמחה במקום תוקפנות, יהיו חיי נהדרים אף יותר ממה שהם נהדרים עכשיו. אין לי סיבה לאיים, אני רק רוצה שלום ואחווה עם כולם.

מרוב שאני מנסה לשפר את העולם אני נלחם בעולם ומגיע לתוקפנות ולא רק לרוחניות וחבל. צריך לחנך את העולם בדרך חיובית ורוחנית ולא בדרך שלילית של איום ותוקפנות. העולם סובל, אנשים חומרניים וטיפשים. העולם זקוק לעזרה. אני אביא חוכמה, אהבה ורוחניות מתוך עצמי ואשפר. אני אדם נהדר, מעניין, רוחני, פילוסופי, אצילי ומוסרי ויש לי שליחות לשפר את העולם. אחייך, לא אאיים. אביע שמחה, ואז גם האחרים יהיו שמחים. בינתיים אני מצליח יפה. אני מתעניין באנשים ועוזר להם, אני יוצר הקשבה הדדית ויחסי אמון ביני ובין חברים והקשרים שלי טובים. אני יוצר וממציא רעיונות מורכבים. אני לומד בהצלחה דברים מעניינים באוניברסיטה. אני לומד תורה כדי להעצים את הרוחניות שלי. אם אביע שמחה במקום תוקפנות, יהיו חיי נהדרים אף יותר ממה שהם נהדרים עכשיו. אין לי סיבה לאיים, אני רק רוצה שלום ואחווה עם כולם.
אילו מעשים למשל אתה עושה לשיפור העולם?

אני משפר את היחסים בעזרת חוכמת הדיבור. אני מתעניין בתחביבים ובנושאים רגשיים של חברים. אני משתדל לדבר מאוד ברור כדי להשיג מטרות, לעזור להשיג מטרות ולשתף פעולה. אני דואג ועוזר לחברים. אני מנסה לפתור מריבות בעזרת הסברים. אפילו חזרתי בתשובה בזמן האחרון כדי להעצים את הרוחניות שלי. חבל שבגלל העימות עם העולם ועם הכפר הפכתי לתוקפני. עכשיו אני צריך לחזור להיות עדין ולהביע שמחה במקום לאיים. שמחה וחיוביות הן המחאה הכי טובה, לא איום ותוקפנות. חשוב גם לא לדבר עם זרים כי זה מסוכן. כיוון שאני נלחם בעולם דיברתי עם זרים מסוכנים, עשיתי מבטים מאיימים, צעקתי והשמעתי קולות מפחידים. עכשיו אדבר רק עם אנשים שאני מכיר ואדבר באהבה ובעניין, אחייך ואהיה שמח ולא אצעק אלא אדבר בעדינות. אהבת חיי שטיפלה בי פעם לא רצתה בי מעולם אז התחייבתי לא ליצור אתה קשר, אבל תמיד אזכור אותה לטובה ואני מקווה שאצליח לשתף חברים טובים ברגשותיי היפים אליה. הפכתי את העולם בשבילה, והיא ראויה לזה בהחלט. אני חושב שהבנתי שהסיבה לסבל בעולם היא שטיפשות מביאה לחומרנות, וחומרנות מביאה לתוקפנות. רוב האנשים טובים אבל חומרניים וטיפשים.

נערך לאחרונה ב:
למעלה