שיפור פסיכומטרי

מאיי22

New member
שיפור פסיכומטרי

היי אני צריכה לשפר את הפסיכו שלי ומתלבטת לגבי שיטת הלימוד.
בפעם הראשונה לקחתי קורס ביואל גבע ובפעם השנייה למדתי לבד עם אותם הספרים. עכשיו אני לפני הפעם השלישית ונורא מתלבטת אם ללמוד שוב בעצמי או לקחת קורס (לא של גבע).
כרגע עומדת על 718 וצריכה לשפר בעוד כ20-30 נק'. מצד אחד אני מפחדת לשנות את שיטת העבודה כי אני רגילה אליה והביאה אותי לציון טוב בינתיים, ומצד שני ללמוד בקורס נותן יתרון של מורה, מסגרת לימוד ומניחה שגם יותר מוטיבציה ללמוד..ברור לי שבציונים הגבוהים יש גם עניין של מזל אבל בכל זאת
אשמח אם מישהו ייעץ לי ויתן את דעתו מה כדאי לעשות. תודה מראש!

ויליאם4

New member
זה תלוי

אם מיצית עצמך בקורס לימדי לבד ואם לא קחי קורס נוסף ביואל גבע והשקיעי כל כולך .

jfibush

New member
לא מסכים כלל

אין שום טעם והיגיון לקחת קורס במקום בו עשית כבר קורס בעבר, בלי קשר למכון. הכול יהיה זהה, ומן הסתם למידה באותה השיטה, באותה התכנית ובעזרת אותם הספרים בדיוק תהיה בזבוז ענק של זמן וכסף. אני אישית מעדיף ללמוד לפסיכומטרי לבד, אבל זה אינדיבידואלי. 718 הוא בהחלט ציון מרשים, ואם השגת אותו ע"י למידה עצמית נראה שאין לך צורך בקורס, אלא רק בליטושים פה ושם. תשאלי את עצמך שאלות מנחות - האם הטעויות שלך בבחינה נבעו מחוסר זמן? האם הספקת לענות על כל השאלות? באיזה נושא הייתה לך כמות הטעויות הגדולה ביותר, ובאיזה תת נושא?
לדעתי תתמקדי בתחומים הנקודתיים הללו, כלומר בנושאים שהתקשית יותר מבאחרים, ותלמדי אותם יותר לעומק - ע"י קניית ספר שעוסק בעיקר בנושא וע"י תרגול שאלות שנכללות תחתיו.
בהצלחה! :)

מסכימה. אבל יש קורסים ממוקדים למי שקיבל ציונים גבוהים כמוהה

כמו בקידום, מועדון 700. שמים איתם שם דגש בדיוק על הדברים האלו,איך משפרים ב20-40 נקודות. מלמדים טכניקות חדשות ואיפה אפשר לצבור יותר נקודות וגם איך.. אני חושבת שקורס כזה דווקא יכול לעזור לה לשפר בדיוק את הדברים הספציפיים שיכולים לעלות לה את הנקודות

למעלה