שיפצתי את החדר שלי עכשיו לתאורה

ילד4

New member
שיפצתי את החדר שלי עכשיו לתאורה

אני לא מבין בעיצוב תאורה.. אני יודע שהחדר בינוני והא בתכלת עכשיו יש פלורסנט (שתי מנורות) שנותנת אור ברור ובהיר אבל האוירה. של חדר מתים.. סטירלית כזו חשבתי להכניס סופוטים לחדר.. קטנים כאלה.. שיתנו אור יפה ומסתורי.. אני לא חייב יותר מידי אור כמו הפלורסנט.. זה לא חדר לעבודה ראיתי את זה בחדר אחר ואהבתי את האור יש הצעות אחרות? איזה ספוטים עלחי לקנות? ומאיפה מומלץ לקנות בזול מוצרי תאורה תודה

מאגר

New member
תאורה לחדר שלא לצרכי עבודה

ניתנות מספר אפשריות להיר חדר שלא לצרכי עבודה. 1. ע"י מנורות עמידה דקורטיביות 2. ע"י מנורת לילה יפות ודקורטיביות 3. ע"י תאורה מוסתרת מתחת לשלוחן מאחורי ארון רבות הן האפשרויות כל חדר והדרשות שלו מה שעלך לעשות הןא להכנס לחניות לתאורה ולראות המה מוצא חן בעיניך אם ברצונך להחליף את המנורה המרכזית גם זו אפשרות ויש מבחר גדול של גופי תאורה המתאימים לחדרים כל אחד וטעמו הוא

doram44

New member
סוגיית האור והצבע (הקלדה בפעם3)

האור הלבן מורכב מקרינה צבעונית בשלושה צבעי יסוד=כחול+ירוק+אדום. תערובת של שלושתם יתן לבן המינונים המשתנים נותנים סוגים שונים של "לבן" הצבעוניות נמדדת במעלות קלווין ככול הטמפרטןרת הצבע יותר גבוהה ככה היא יותר כחולה. אנחנו כבני אדם מתוכנתית חברתית היסטורית ואולי אפילו חוויתית במוח שכמות גבוהה של אדום נותנת לנו הרגשה במפגש עם צבע אור האדם של יותר בריא אולי מפני שיש כמות גבוהה של קרינה אדומה בביחוד בזמן שקיעה (משום כך נהנים לצלם כלות וחתנים באור השקיעה זו לא רק רומנטיקה הם ניראים יותר טוב.... הצבעוניות יכולה להיות מושפעת משני גורמים: צבעוניות מקור האור= נורות להט לסוגיהן נותנות כמות גבוהה של קרינה אדומה וטמפרטורת צבע נמוכה ולכן יותר נעים בתאורה מסוג זה. גם הרצף האנרגטי שלהם אחיד ולכן האור מלא ואינו שבור= אין חלקים חסרים בצבעוניות שלו. חלק ממכלול ההארה בחלל תלוי בכמות האור המוחזרת ממשטחים בחלל =קירות וכו. כמות האור המוחזר תלוייה במקדם הבליעה ההחזרה וההעברה ובמקדם ההחזרה יש חשיבול לצבע המשטח. משום כך אם צבעת את הקירות בתכלת תהיה החזרה כחולה גבוהה בהרבה מההחזרה האדומה ... של המשטח. והאנשים בחלל כזה יראו "חולים".ככול שכמות הכחול בצבע תהיה יותר גבוהה כך יהיה פחות אדום. (אגב ישנם גוונים של כחול שיש בהם כמות של אדום =הסגלגלים) אבל החלל יהיה גדול למראה יקרין שלווה ושקט.I משום כך רצוי לשלב גם הארה ישירה בטמפרטורה נמוכה(= הרבה אדום) אבל יש לזכור שהארה ישירה יכולה לסנוור!!! ואם היא מורכבת מנורות ליבון היא בהחלט תחמם. מקווה שעניתי ואולי נתתי רמז לכיוון פעולה אפשרי. לעיצוב מדוייק ועשיר כדאי לפנות לאיש מקצוע = מעצב תאורה אדריכלי!!!!!

doram44

New member
טעויות באמצע נגינה.

אחרי משלוח של הטקסט הקודם איבחנתי במספר שגיאות בהקלדה . אני מקווה שאתם מבינים את רוח הדברים . מפני שאני דיסגרפית קשה, הרווחתי יכולת הפשטה ,תפיסה חוויתית של המציאות ויצירתיות גבוהה בתלת מימד כפיצוי יתר לפגם. בחיי הנוכחיים אני שמחה על הפגום בי ועל תשלום היתר המצורף לבעיה זו. בבחינה שאני עושה בקרב תלמידים אני מגלה רמה גבוהה מעבר לרגיל בקרב תלמידי עיצוב ואדריכלות של בעיות דיסלקציה ודיסגרפיה כך שאני בהחלט במקום הנכון לי...

ילד4

New member
תודה

תודה. את לי לעזרה גדולה וגם הרבה מקצוענות בכתיבה שלך

למעלה