זה מחזק אצלי רושם מסוים לגבי שפרה.
ואני מדגיש כאן שאני לא מהמשמיצים הבוטים של שפרה, אבל יש כאן חידה לא פתורה שאולי מקבלת כאן איזשהו מענה. החידה היא איך, אבל איך ההפקה של האח הגדול נתנה יד לזה ששי, המתמודד שהכניס את כל העניין לבית, יעוף במקום שפרה שכל העניין סביבה נוצר באופן מלאכותי ולא מובן מאליו ושלדעתי היא אחת הדמויות הלא-מעניינות במשחק, בדיוק כמו צבר. ההפקה נתנה לכך יד בכך שבחרה להפסיק את השידור ביום העזיבה של שי ולא להראות את קבלת הבשורה על מות דודתו, בשעה שאילו היו מראים את זה אין לי ספק שהוא היה מקבל הרבה אסמסים. בהתחלה חשבתי שזו בחירה נכונה של ההפקה שנועדה לשמור על משחק הוגן מבלי שדברים כמו מוות במשפחה ישפיעו על המשחק. אבל עכשיו אני מתחיל לחשוב שזו לאו דווקא בחירה תמימה אלא סוג של בחירה ומניפולציה על המשחק. למה להפסיק את השידור? תנו לקהל לראות מה שקורה במציאות ולבחור בעצמו. מקסימום נגיד שאלילת המזל (מבחינת המשחק כמובן, חלילה אינני בא לגרוע מהכאב והצער שקשור במות הדודה) עמדה לצידו של שי במה שקשור להישארות במשחק. אין בזה שום דבר פסול כשחושבים על זה. להיפך - הדבר הפסול הוא ההתערבות של ההפקה. ועכשיו אנחנו רואים ששפרה משתתפת בתכנית של קופרמן ממש לפני האח הגדול , וגם רואים שהיא היחידה (שאני ראיתי לפחות) שמתפרסמת עליה כתבה גדולה ברייטינג. אני מתחיל לא לאהוב את זה.