שיפרה הצבועה הזו ידעה להגיד שהיא שכחה הכל

שיפרה הצבועה הזו ידעה להגיד שהיא שכחה הכל

מהדת כי עברו 10 שנים אבל לפתוח לאשר ספר בדיוק איפה שלטענתה מותר לאכול לפני כניסת שבת, את זה היא לא שכחה להקיא

yshy

New member
זו זכותה המלאה

לחיות כפי שהיא רוצה, ומספיק עם האיומים של אשר לגבי שמי שלא יצום בשבת, יודח? מי הוא חושב שהוא?

yshy

New member
זכותך המלאה

אני, לעומתך, נגעלת מאשר ומעינב הוולגרית ברמות שלא נראו עוד

sarit115

New member
אדם טוב שזה זכותו המלא שלו

וגם זכותי המלאה לכתוב ...

פיקו בו

New member
היא אמרה

שכדי לזכור (כשמדברים על משו) לוקח לה זמן עד שהיא נזכרת מה מדברים..זה שיש לה את הידע היא לא אומרת שלא..זה פשוט לא בראש שלה כיום. אם מישהו עכשיו בא להזכיר לך משו שקרה לפני עשר שנים אתה לא שולף את זה ישר זוכר ויודע פרט לפרט..לוקח לך זמן עד שאתה משלים את הזיכרון.. לכן תוך כדי הוויכוח היא נזכרה מאיפה זה מוכר לה ונתנה לו הוכחה.. ולעומת זאת עצם הכנת האוכל לא מעיר שום תא רדום במוחה לעומת זאת אם היה אומר לה לא חשוב דתלשית לא דתלשית היא הייתה מכבדת

mui mui

New member
אשר בחר בדת כדרך חיים בהצלחה .. ואושר

אבל שפרה גם בחרה בדרך חיים גם לה בהצלחה ואושר.. ואשר אחראי לעצמוץץ ולאורח חייו.. ולא יבוא ויגיד אני מדיח את זה או את ההוא כי הוא עבר על ההלכות.. מה עוד שהוא עובר עליהם בעצמו והוא מודה על זה.. הוא אמר לאחת הבנות שכסף של שבת אין ברכה.. אז הכסף אם יזכה במליון בעצם הגיע ע"י זה שהוא חילל שבת (מקרופונים וצילומים..) אז אפשר לומר שהוא עבד בשבת??? זה בטח שנוי במחלוקת.. כל דתי שיתמוך בו בעצם יתמוך (לדעתי בלבד .. זא הראייה שלי) בהפרת השבת..

למעלה