שיפרה יודעת לקרוא אותם כמו דף גמרא פתוח

שיפרה יודעת לקרוא אותם כמו דף גמרא פתוח

איכות אינה בושה. ההפקה, בעזרת עריכה מגמתית, השתקת מקרופונים בזמנים נקודתיים והחלפת מצלמות, מעצימה את רדידות ועילגות התופעה שנקראת "הבובליאדה". בימי שידור התכנית מראה ההפקה, ומוסיפה מוסיקה על מנת להפוך כל שטות ופרצוף של יוסי לכביכול כישרון קומי. בן-אדם בן 56 מתופף על הבטן וקורא לעצמו "מצ'יסטה", או מנער קופסא עם ג'וקים ואומר "סוטול, סוטול" - הופך בעזרת ההפקה, לכישרון בסדר גודל דומה לגשש החיוור, כאשר מדובר בסה''כ באדם עילג, פרימיטיבי, שהיום אמר במפורש, שקיבל מההפקה טיפים וכפי הנראה עדיין מקבל טיפים בחדר האח הגדול ותמיכה של ההפקה לאורך כל ההדחות.

Jones

New member
מקרה ה"סוטול סוטול" היה מבריק, למה להגיד סתם?

הופ - טשטוש!

ingel

New member
ושפרה לא מקבלת טיפים?

רנין לא מקבלת טיפים? די כבר להשוות את בובליל לגשש החיוור. ביחס למתמודדים האחרים הוא הכי בולט.אין מה לעשות.נא להפנים את זה כבר. ומהי בדיוק ההגדרה לאדם פרימיטיבי? ומי מחליט בדיוק מי פרימיטיבי?אנשים "נאורים" ומיהו אדם נאור? ומה בדיוק יראו במשדר המרכזי? שפרה סורגת?לאון שר?צבר ישן? קצת הומור חברים לא הזיק לאף אחד אפילו אם הוא נחשב להומור "ירוד" כל כך כואב הלב לאנשים לקבל את העובדה שיוסי מצחיק?או כוכב? סתם אנשים מהללים את יוסי?שאני אבין מה ישדרו במשדר המרכזי? מה שפרה או צבר או רנין עושים ששוה לשדר את זה במשדר המרכזי. זה כל היופי ביוסי.הוא אדם שמדבר לצופים בגובה העניים. וכשרנין או שפרה בוכות לא שמים מוזיקה עצובה?זוהי לא דרמטיזצית יתר? די כבר לזלזל ביוסי.קבלו אותו כבר.קשה כל כך לקבל אדם שבחיים אבל בחיים לא הופיע בפריים טיים בערוץ 2. אה שכחתי את כל הבדרנים למינהם שצוחקים ולועגים לאותם פרימיטיביים. הגשש כתבו את החומרים.הם ישבו ימים ולילות וכתבו חומרים וחשבו על החומרים ושיכתבו חומרים.זה כל הקסם שביוסי-הוא פשוט פולט את אותם חומרים שהגשש חשבו עליו ימים על גבי ימים.

ordiki

New member
תיקון קטן לידע כללי

הגששים לא כתבו את המערכונים, כתבו אותם אנשים סופר מוכשרים כמו יוסי בנאי, ניסים אלוני ושייקה אופיר ואת הסרטים שלהם כתב אסי דיין. כמובן שהגששים תרמו לא מעט.

יNOT

New member
וגם..

שווה להבדיל בין מי שהוא שחקן, משחק דמות על הבמה , לבין מי שזה האופי שלו, או שאתם טוענים שיוסי בעצם אומר את כל המשפטים שלו מתוך טקסטים כתובים מראש?! (ושוב זה הומור "החלקתי על קליפת בננה" ,לא שזה דבר רע, אבל לפחות תהיו כנים , ותאמרו את הדברים בצורה נכונה )

איתי בל

New member
איך אני אוהב את האלה

כל פעם שאומרים משהו רבע רע על יוסי הם דבר ראשון מגנים בכך שגם שפרה עשתה את זה חבל שאף אחד לא ציין לרעה את זה שהדיירים צחקו שיוסי משתין על האסלה משאיר פיפי מאחורי בשירותים ולא טורח לנקות את זה הייתי מת לראות אתכם בתגובה מסבירים שגם שפרה עושה את זה ויותר גרוע מזה

Lomsahne

New member
שפרה...

מלקקת את הצלחת עם האצבעות, זה ההקבלה שלהם לפיפי על האסלה של יוסי חחחח.

ingel

New member
בדרך כלל אתה משווה בנאדם לאויב

שלו ומתייחס לנתונים בשטח. בנינו שפרה לא עשתה כלום ואני לא כל כך סופר אותה. אגב שפרה(וגם עינב האמת)אמרו שהן משתינות באמבטיה. הם זה ראוי??

../images/Emo41.gifאיתי-ואיך א-נ-י אוהב את אלה ש...../images/Emo41.gif

שמחפשים משהו רע להגיד על יוסי אבל לא מוצאים.. אז משתמשים בדבר הכי שולי כגון- "חבל שאף אחד לא ציין לרעה את זה שהדיירים צחקו שיוסי משתין על האסלה משאיר פיפי מאחורי בשירותים ולא טורח לנקות את זה" לעומת- שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה אני פשוט מרחם על מי שאוהד אותה זה אומר איזה מין בן אדם הוא. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה.

Preema

New member
האינטילגנט=אני איתך,סיכמת יפה. ומי שמסוגל

לצחוק על מבוגר בן 56 שקצת מפספס את האסלה ועוד בטלוויזיה, אז שייל להז_ _ ן ומאחלת לה ולכל מי שהיה שותף בזה (שי,צבר,לאון,רנין) הזדקנות מבישה ומביכה.

איתי בל

New member
זה די דבר רע אתה יודע...

בנאדם משתין כל כך הרבה שנים... לא יודע לכוון? ומילא לכוון..אבל לא תנקה אחריך? הדיירים צריכים לבוא ולנקות אחריך? אבל שפרה...היא אוכלת... ציר הרשע

../images/Emo41.gif שפרה באמת עשתה יותר גרוע מזה

מכיוון שיש גבול לדעתי עד כמה רצוי לפרט בפורום לא ארחיב אך אני חייבת לאשר שמה ששפרה עושה בשירותים זה מחריד. לעומתה, להשתין על האסלה זה כלום.

../images/Emo41.gifכתיבה סלקטיבית על איזה איכות מדובר בדיוק?|

אם אתה קורא למעשים האלה איכות אני לא רוצה אפילו לשער איזה בן אדם אתה- שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה. איכות ירודה, לגבי העריכה הם מראים ועובדה שהעם אוהב את מה שהוא רואה, כאשר זה צחוקים- זה יכול להיות רק טוב אבל כאשר מדובר בריכולים הרעים וההתנשאות של שפרה - זה דבר רע וזאת הסיבה שלא אוהבים את שיפרה. הגיע הזמן שהדברים יאמרו.

ingel

New member
מה שהשתנה אצלי לגבי שפרה לפחות

זה: אני זוכר את תקרית העוף של אותה אישה צדיקה.שפרה אמרה שזה לא היה בכוונה ושהיא עצובה שאשר חושב כך. אבל בהמשך פתאום גיליתי שהיא עושה הרבה דברים בכוונה. סתם ציטוט:"אני אל אנעים את זמנו בשיחה איתו,שירקב במיטה" אמירות כאלו אומרות די הרבה. שפרה עושה הכול אבל הכל בכוונת זדון.

רעפון

New member
כל הקשקושים שלך כמה שיפרה איכותית ויוסי

פרימטיבי שווים לתחת. בתוצאה הסופית אחרי שמורדים את כל השטיות יוסי המוביל הגדול. ובעל הסיכוי הגבוה ביותר לזכות ושיפרה מאחוריו בהרבה.

למה אתה קורא איכות??

לרוע של שפרה? לזלזול התהטמי שלה באנשים? לחוסר הסובלנות שלה. לחוסר היכולת לקבל את האחר והשונה? לחוסר הכבוד שהיא נותנת לאחרים? לחוסר ההבנה המוחלט שלה של המשחק? לתלותיות החולנית שלה בצבר? להומור היבש והצחיח שלה? לליקוק אינסופי של אצבעות הידיים? לאכילה עם כף ודחיפת האוכל בעזרת הידיים, במקום סכין ומזלג? על התנהגות אובססיבית כשנעלמו לה המסרגות? על רכילות אינסופית ולשון הרע? לשפרה יש הרבה ידע אך זה אינו הופך אותה לחכמה ואיכותית. היא רחוקה מכך שנות אור!!

למעלה