שיפרה, מעיין ומנחם בן לא הגזמתם?????

מרילולו

New member
שיפרה, מעיין ומנחם בן לא הגזמתם?????

אני התחלתי לצפות בחדשות הבוקר של ערוץ 10 ..לדעתי התוכנית יום חדש יורדת ברמה ולפסים לא חינוכיים, כמי שצפתה וצופה בתוכניות האח הגדול..למדתי להכיר את הנפשות הפועלות ..אינכם חושבים שלתת לשיפרה להנחות תוכנית בוקר מעיד על רמה נמוכה. אין לה כל הכשרה ידע או בקיאות, לדעתי היא סתם פלספנית מחרטטת שלא מתאימה כלל להגשת תוכנית בטלויזיה.מעניין שמנחם בן הפך להיות אצלכם לפרשן של האח הגדול..חחחח שימו לב לדבריו...הוא חושב שהוא חכמולוג..הולך בין הטיפות ומנסה לפרשן את התוכנית האח הגדול כשכל יום הוא סותר את דבריו שלו. ואתם לא חושבים שהגזמתם בלהציג קליפ של מעיין חודדה ולהביאה לתוכנית בוקר?????????? המסקנה שלי היא שלמרות כל ניבולי הפה שלה, גסות הרוח, הרמה הירודה שלה..אתם מנסים להראות שכל זה משתלם? אם זה לא עידוד להתנהגות שפלה ונילוזה כזאת..אז איך תקראו לזה? ובכלל כל חדשות הבוקר שלכם נסבות על תוכנית האח הגדול..חסרים חדשות ואייטמים מעניינם שאתם מביאים בכל פעם את משפחות המתמודדים? מילא..אולי את זה אני יכולה להבין אולם מכאן ועד ניפוח "קריירה"..של הנפשות הפועלות בבית האח הגדול?....... אז מי המועמדת הבאה להנחות תוכנית הבוקר בעתיד? איילה מבית האח הגדול? או אולי תיתנו לפוטנה תוכנית בישול? בחיי שהגזמתם. לא הגיע הזמן שתתעוררו ותתאפסו???????? נמאסתם!!!!

למעלה