שיפרה מעניינת ומדהימה לכן מדברים עליה המון

טולי88

New member
שיפרה מעניינת ומדהימה לכן מדברים עליה המון

לאלא שיש ראש על הכתפיים שיפרה היא שיא השיאים בהערצה ואלא שאוהבים ערסים מצויים היא מהווה איום בחוכמתה לכן מדברים עליה המון...היא מדהימה, כשרונית, ישרה בעלת כושר ביטוי הורס.

לונה 2

New member
אני מכירה בעלי כושר ביטוי יותר הורס :)

אם זה הטופ שלך, זה מדאיג. יש לה יכולת להתבטא ברהיטות ובאותה נשימה היא משבצת קללות ומינון גבוה של "סבבה" "לך תזדיין" "אוקיי???" "כאילו" ועוד. צבר למשל לא פחות אינטליגנט ממנה ולא שמעתי אותו מנבל את הפה כמוה. ולכן האמינות של הדמות שלה נפגמת.

BEAUTY האחת

New member
יש לה כושר ביטוי כמו בטטה....

כשהיא מחליטה לדבר. כי רוב הזמן היא שותקת מפחד, מדברת עם המון הפסקות כי חוששת שחס וחלילה יצא לה משהו לא במקום מבחינתה האישית,וזה לא מעיד על בן אדם רהוט. כל הדיבורים שלה הם רק אך ורק מכוונים לתועלתה האישית, רק חבל שגם אין לה ראש על הכתפיים כי בסופו של דבר רוב דיבוריה מובילים לתוצאה הפוכה ממה שהיא רוצה לעצמה . זה מעיד כי יש לה ראש על הכתפיים רק כדי להחזיק את הקסדה שעל ראשה וגם זה לא מגן עליה וכשהיא מדברת לא הייתי אומרת שפניני חוכמה יוצאות מפיה. זהו ממש בקצרה ולא הוספתי עוד תכונות "טובות" שלה כמו רוע טהור , מגלומניות, עצלנות, חוסר כבוד לזולת ועוד ועוד מצער אותי לראות שישנם אנשים כאלה מסביבינו. כל כך חיבבתי אותה בהתחלה הייתה נראית לי מאוש מיוחדת וטובת לב ורגישה אך מסתבר עם הזמן שהרגישות היחידה היא רק לעצמה וגם בזה היא לא מצליחה .

droriko

New member
שפרה לא מגלומנית

היא תמיד צריכה דמות חזקה יותר כדי להאחז בה (שי וצבר במקרה של האח הגדול)

BEAUTY האחת

New member
להפך היא סופר מגלומנית כי

גם להזדקק לדמות שתתן לה מעט חום או לא משנה מה, זה נעשה אך ורק לטובתה האישית וראייה ממוקדת רק את עצמה, עקב התכונה הזו שבה אדם מייחס לעצמו תכונות אלוהיות ומנהיגותיות ושאנשים צריכים לסגוד לה ולאהוב אותה היא עדיין גם לא מבינה איך ישנם אנשים שלא רוצים לשהות במחיצתה וזה ממש ציטוט ממנה . היא די שתלטנית לאחריםבמסווה של חופשייה כאילו חייה ותן לחיות . בעלת שליטה עצמית מרחיקה לכת לראייה גם כשהיא אוכלת לעולם לעולם לא תשכח למחות את קצות שפתיה פן שמה יהיה שם איזה פירור או משהו אחר שעה שעה יום יום יום יום ויש עוד דוגמאות.

blur2

New member
או.. שההסבר הרבה יותר פשוט.

היא רגילה לשמש כאמא. אבל לא.. אפשר להמשיך עם התאורים הוירטואוזים על כך שהיא מייחסת לעצמה תכונות אלוהיות ושהיא רוצה שיסגדו לה..

droriko

New member
היא גם לא אמרה בשום מקום שהיא רוצה שיסגדו לה

כמו שביוטי טענה היא בסך הכל אמרה שהיא רוצה שכולם יאהבו אותה , אני חושב שזה יותר מגיע ממקום של רגשי נחיתות /חרדת נטישה ממקום של מגלומניה.

BEAUTY האחת

New member
אני גם אמא ואין ממש קשר בין רגשות אימהיים

לדמות שיוצאת ממנה פשוט שמיים וארץ . איפה הרוך והטוב לב איפה הויתור העצמי לפעמים מרצון רק כדי לשמח את האחר איפה החמלה איפה הנתינה שזה קמצוץ ממה שאמא מרגישה נו טוב אולי נסחפתי קצת
עם התכונות האלוהיות אבל באמת שקשה לי לראות ולהבין בן אדם המתנהג כמוה ואני לא רוצה להאמין שיש מסביבינו הרבה שיפרות או הרבה שייים (שי אחד והרבה שייים
) או הרבה אשרים וכ"ו

blur2

New member
אני יכול להגיד לך בדיוק למה את לא רואה את

הדברים הללו. את כל כך עסוקה בלנתח מה לא בסדר בשיפרה שאת פשוט לא משאירה לעצמך זמן או אפילו הזדמנות לגלות עד כמה היא כן חמה וכן אימהית.

BEAUTY האחת

New member
זה לא נכון blur2 שים לב למה שאמרתי

אני בהתחלה מאוד חיבבתי אותה וחשבתי עליה דברים טובים אבל אחרי מספיק זמן תיקנתי את טעותי כי אז יצאה האמת והדמות האמיתית שלה שדי הוסוותה בהתחלה בוא אני אהיה איתך הוגנת - הנה כמה תכונות טובות של שיפרה: יצירתית - לא ברמה יוצאת דופן אבל קשה להתרשם לגמרי על פי מה שאנחנו רואים . בעלת ידע כללי - אמנם לא מדהים ויש לה טעויות אבל בסדר לא רע בכללי. בטוח שהיא יוצאת דופן - שזו מחמאה מבחינתי כי אני חושבת שהאנשים היוצאי דופן ואפילו הקצת שרוטים יותר מהאחרים הם פשוט מעניינים יותר לטוב או לרע. יש שבבי טוב אצלה - זה אומר שיש פוטנציאל להרחבה .

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo6.gif חחח droriko חרגת אותי

כשראיתי מה כתבתי אז .....יש בזה משהו
נו אני עמחה לא ?

blur2

New member
אבל את כל התכונות שציינת לעיל היא בהחלט

מפגינה - כלפי מי שהיא מחשביה כחברים שלה.

droriko

New member
איזה שתלטנית ואיזה נעליים

צבר רק זורק לה הערה שלילית על הדעות שלה והיא מתחילה לבכות כמו ילדה קטנה עם שי זה אפילו יותר קיצוני , הבן אדם על כל משפט שהוא מוציא מהפה היא מהנהנת עם הראש כמו הכלב מהדשבורד .

BEAUTY האחת

New member
כן droriko אבל זה בה ממקום אחר

זה לאו דוקא בה מחולשה זאת פשוט חשיבה אסטרטגית שלה. לצבר אולי יש לה רגשות וכמו כל אשה ממוצעת לצערי היא קצת נמסה מכל שטות שהוא אומר ומכל נשימה ולחלופין נעלבת . אל תשכח שהמצב הנפשי של כל אחד בכלא הזה הוא קצת רעוע יותר מהרגיל. ולגבי שי זו הייתה דרך פעולה ואסטרטגיה טהורה בלבד! היא פשוט התנהגה כחייל ממושמע לשי כך החליטה לעשות ואף אומר לך שזה די מצא חן בעיניה קצת להתעלל באחרים.

droriko

New member
שני המקרים ממש לא מאפיינים מגלמון מצטער

המגלומן הוא אדם שתלטן כלפי כל מי שמסביבו , וזה כולל כמובן גם מערכת יחסים עם בן/בת המין השני ,כאשר הוא על תקן האקטיבי בו (בדיוק ההפך ממאזן הכוחות בינה לבין צבר). מגלומן גם מייחס לעצמו תכונות מנהיגותיות , שיפרה אף פעם לא הראתה את זה בשום שלב של המשחק (לעומת שי (שהוא באמת מגלומן) נעמה ומיקי ).

BEAUTY האחת

New member
droriko נכון אבל לא רק

ואם תשים לב לכל התכונות שמנית מה המשותף? קודם כל אהבה עצמית מעל לכל פרופורציה שלמעשה אני לא שוללת אהבה עצמית כשלעצמה זה דבר טוב שאני מעריכה כי אדם שלא יאהב את עצמו לא מסוגל לאהוב אחרים . ומגלומניה כמו כל תכונה אחרת מתנהגת קצת שונה מאדם לאדם . ואם היא חושבת שעל פי זה שהיא מצליחה לשמור את צבר לידה זו מנהיגות אז אתה לא יכול להתווכח איתה על זה. כי כך היא רואה את הדברים אבל אתה לא יכול להתעלם שאולי היא חושבת שיש לה שליטה עליו. ושבכלא הזה זו הצורה הנכונה לשלוט.

droriko

New member
ברור שלא כל המגלומנים הם אותו הדבר

אבל יש את העקרונות הבסיסים והמנחים , זאת מחלת נפש לכל דבר.

למעלה