שיפשופים בשלדה בגלל הכבלים

שיפשופים בשלדה בגלל הכבלים

יש לי זוג אופניים בני חודשיים שנסעו לא מעט. הכבלים שעוברים להילוכים ולברקס האחורי נוגעים בשלדה ליד הכידון. בגלל הזזות של הכידון בזמן הרכיבה, הפלסטיק שעוטף את הכבלים משפשף את השילדה והוריד לי צבע בנקודות המגע. מישהו נתקל בזה? מה עושים?

bonanai

New member
לקנונדייל יש מדבקות שקופות...

לטיפול בבעייה. בתקופת הג'קיל שלי, פשוט ביקשתי בחנות בחשמונאים, ונתנו לי. אני מניח שיש להשיג ג'נרי... בהצלחה

xX Parsi men Xx

New member
תשים חתיכת דבק איזולירבנד איפה שזה

משתפשף על השילדה או כול מקום אחר... עדן.

eitanob

New member
זה יכול לגרום לבעיה

בעבר הדבקתי נייר דבק פשוט באיזור השילדה שהיה מועד לשיפשוף. לאחרונה החלטתי להסיר את נייר הדבק, ולהפתעתי גם חלק מהצבע הוסר...

xX Parsi men Xx

New member
אין צורך להסיר וקבל תשובה

אני פעם כיסיתי את כול המתלה האחורי באיזלורבנד.. היו כמה שריטות ושמתי שיהיה יפה.. אחרי חודשיים שלוש נמאס לי והורדתי את זה ושום דבר לא ירד! אולי הצבע של השילדה שלך "פשוט" או שהדבק היה ממש חזק (אמרתי איזולרבנד ולא ניייר סלטופ וכד'). או שזה התחמם ונדבק שם ממש! חוץ מזה שבמקום להסיר בצורה כזאת אפשר לבוא עם מטלית ומים רותחים לשפשף קצת את הנייר סלוטפ הוא יתרכך וזה ירד ללא שום פגם או צבע יורד. עדן.

תודה על התגובות

מוזר שזה לא קרה לי באופניים קודמים שהיו לי - אחרי הכל מי שתכנן את האופניים האלו יכול היה לצפות את הבעיה, או לפחות לספק מראש פיתרון. אני אשים שם איזו מדבקה.

yaronp

New member
מספר אפשרויות

בחנויות אופנועים יש מדבקות שנראות דמוי קרבון. משהו כמו חצי מטר עולה כמה עשרות שקלים - תחתוך לך באיזו כמות וצורה שאתה צריך. ב"מצמן" יש מדבקות כאלה מקרבון - אבל זה לא נראה ממש כלכלי. יקר מאוד. ואם אתה ממש מתעקש יש גם את זה: http://www.funride.co.il/Index.asp?CategoryID=83

bikingstudent

New member
פעם מישהו העלה רעיון

פעם מישהו העלה רעיון -להדביק טפט שקוף נראה לי שאמור להיות הכי זול ונראה לא רע

jimmy12

New member
יש לי אותה בעיה אבל חריפה יותר

זה עשה לי כבר שקעים באזור של הריתוכים... מה עושים!?

למעלה