שיפתחו שערי שמיים וישמעו זעקות

בשמיים יש עננים...

יש ציפורים.. לפעמים יש מטוסים.. אין שם שערים.. תסתכל למעלה.. זה מאוד פשוט... א'-ב' של הראייה...

לאידיוט..ויש רק אחד..

אתה לא רואה שערים בשמים..זה אומר שהם אינם קיימים?! אוקיי אני לא רוצה ת'שכל שלך..גם הוא לא קיים?!

*רוצה=רואה

כי שכל באמת לא קיים חחח
את לא תהיי רופאה אחותי היהודיה... אם תפתחי את הראש תראי מוח. רוצה להתערב? :) וכמה שלא תחפשי לא תמצאי שום שער שמיים ושום אלוהים מסתתר מאחורי איזה ענן :)... "כולנו כאן כולנו כאן.. אסף וקשת וענן"... זה משהו מהטלויזיה שלנו.. את לא מכירה בטח :)

אלינור.. אני אגיד לך משהו ....

תכלס מאוד קשה לי להבין את הדת.. להתבסס על משהו שלא רואים ולא שומעים ולא מכירים.. מקור המידע היחיד הוא ספרים.. שאנשים בשר ודם כתבו בשלב מסויים... זה קשה.. להבין.. מבחינה לוגית...

אתה יודע מה

אם ייפתחו שערי שמיים וישמעו זעקות הצדיקים אני אאמין שיש אלוהים.

dodib1

New member
ככה זה העולם

רק שקורה משהו מאמינים לא מספיק לך התנ"ך? לא מספיק לך הניסים שקוראים בימינו וכן יש ניסים שפצצת מרגמה שיכולה להרוג נופלת ולא הורגת זה נס זהו כוחו של הרגל אין מה לעשות זה הוריד מערכו של הנס

מה לעשות

אני לא יכול לשכנע אותך ואתה לא יכול לשכנע אותי... נראה לי שאלוהים איבד את משפחתי בשואה. לא אכפת לי כמה היהודים היו "כופרים", זה לא מצדיק רצח של 6 מיליון.

dodib1

New member
לא יודע מה להגיד לך

קשה לי לענות על שאלות השואה באמת שקשה כי נכון שאבות אבותי לא מתו בגלל זה ברוך ה' אבל הם היו שם ועבדו בשבילהם(בולגריה) אבל עובדה שהרבה מניצולי השואה עדין מאמינים

למעלה