שיקוי אהבה מסוג אחר

שיקוי אהבה מסוג אחר

מי יכול להכין בעבורי שיקוי אהבה? השיקוי לא מיועד לבן הזוג בו חשקתי- הוא כבר אוהב אותי ממילא. הבעיה היא שמשפחתו לא מקבלת אותי כהוא זה. חלקם קרירים כלפי, והיתר- שונאים אותי. אין לתחושותיהם כלפי שום בסיס ראציונאלי לפי דעתי, למרות שיהיו מי שיסתרו את טענותיי (אני אם חד הורית, הוא רווק מוצלח. כשנפרדנו לזמן מה יצאתי עם אחרים. הוא נפגע מאוד ואנשים באו לספר להם שראו אותי עם אחרים, ואחותו הכניסה לעצמה לראש שאני מנסה להרחיק אותו ממשפחתו בגלל שהתעקשתי שנממש את זוג כרטיסי הטיסה החינמיים שהיו לי דווקא בפסח, כי זו החופשה היחידה שהיתה לי( חשבתי להכין איזה שהוא תרכיז תמיסה, שיקוי, להזמין אותם לארוחת ערב או להגיע אליהם לקידוש של יום שישי עם בקבוק במתנה. יש הצעות ו/או המלצות? וגם: שמעתי שמקל קינמון שיוסתר בין הקפלים בבגד יעזור לבריות לחבב אותי. אני לא מסוכסכת עם אף אחד אבל זה כאילו שיש לי שלט "נא לא להפריע" על המצח. אנשים מכבדים אותי אבל לא מתקרבים אלי ואין לי חברים. מקל קינמון יעזור?

PurpleFilth

New member
זה לא שיקוי אהבה בכלל.

הרי, את לא רוצה שבני משפחתו יתאהבו בך, נכון? עצתי אלייך: התייחסי לבת הים הקטנה כמשל. ואם הם אנינים ביין, אני יכולה לייעץ לך יין טוב שיקנה אותם.

אני חושבת

שלמרות שזה לא אותו הדבר והמטרה היא שיחבבו אותה ולא יתאהבו בה, העיקרון הוא אותו עיקרון. לא רואה בזה משהו מוסרי במיוחד.

RainBird

New member
יש *סגולות* אבל מכיוון שאינך מכשפה או עוסקת בכישוף, קחי לתשומת ליבך שהן אולי לא תעזורנה. לימון מתחת לכיסא עושה חברים לפי אמונה איטלקית- וגם בזיליקום באוכל (שני אנשים שמריחים יחד ענף ריחן יהיו חברי נצח) יש גם שיטה של הוודון אבל היא דורשת מיקוד וריכוז- לשים בצנצנת רחבה, סוכר לבן, סוכר חום ודבש, למלא עד הסוף כמעט, ולהכניס פנימה מקל ואת שמות אלו שאת רוצה שיחשבו עליך דברים טובים- על פיסת נייר חומה. את מערבבת את התמיסה ואומרת "אתם תחשבו עלי מחשבות טובות" תוך כדי ראייה של פניהם מחייכים אלייך- בתודעה. איך זה?

תודה תודה תודה

אני בהחלט אנסה את שיטותייך, ומקווה שיעזרו- ולו רק בהיבט הפסיכולוגי (שגם לו נודעה השפעה עצומה...) את המשל על בת הים הקטנה לא הבנתי. יש לי דוגמה משל עצמי: ראיתם את הסרט "חותנת בהפרעה?" זה משהו כזה, אולי פחות מוקצן. מעולם לא עשיתי להם דבר רע. תמיד חייכתי, עזרתי ככל שיכולתי, החמאתי. לא יודעת מה יש בי, שאנשים מתייחסים אלי בהדרת כבוד וריחוק מה. וזה ככה בכל תחומי החיים. פונים אלי כשיש סיבה. אף פעם לא סתם, לשאול מה נשמע. אני מניחה שהבעיה היא בי, אני משתדלת אבל לא יודעת איך ליצור קשרים קרובים. במקרה של המשפחה שלו- המצב גרוע בהרבה. אחותו שונאת אותי וזה נובע אצלה מקינאה וצרות עין. ההורים שלו סתם חושבים שאני לא מספיק טובה לבן המוצלח שלהם- כי אני גרושה. הלוואי הלוואי שהצעותיכם יצליחו. ותודה

למעלה