שיקולים ... לפני צד ראשון

L en a

New member
שיקולים ... לפני צד ראשון

רציתי לקבל ייעוץ ( אם אפשר ) לגבי מספר דברים , שאין ברשותי לדעת אותם מכאן . אני מעוניינת להגירה פרובינציאלית ... או אלברטה או מניטובה ... והשיקולים שלי הם רמת החיים , נדל"ן( שכירות, קניה) ,מצב העבודה בשוק (פחות או יותר) והכי חשוב כמה כסף נדרש בממוצא לחודש למשפחה בעל 3 אנשים לחיים בסיסיים . מזג אוויר פחות חשוב לי . הייעוץ שלכם מאוד יעזור לי בבחירה בין פרובינציאות , לכן
מראש על כל מידע שברשותכם.

כדי להגר לאלברטה יש למצוא מעסיק

או להגר לשם בהגירה פדרלית, הנדל"ן שם התייקר לאחרונה וממשיך להתייקר אבל יש בתים במחירים סבירים, המשכורות גבוהות יש ביקוש חזק מאד לעובדים. למניטובה אפשר להגר על בסיס המלצת הקהילה היהודית, צריך שכל בני המשפחה יהיו יהודים, כושר השתכרות הנובע מהשכלה מתאימה, וראיון קבלה בשפה האנגלית, הנדל"ן לא יקר, יש עבודה במשכורות סבירות. יש צורך ב 3500-4000 דולר למשפחה לחודש לקיום נסבל עד סביר יש צורך מעל 5000 דולר לחודש לקיום טוב.

L en a

New member
ממממ....לא ממש ברור

הרי לאלברטה יש הגירה פרובינציאלית , לא? זכותה של אלברטה לבחור במועמדים באופן עצמאי (תהליכו הוא בהרך כשנה) ואז אם הם מעוניינים בך , הם מעבירים טפסים לפדרלי וזה , כמו שהבנתי , רק בירוקרטיה שלוקח בהרך גם , משהו כמו שנתיים . מניטובה יכולה להגר גם באופן עצמאי ולא רק דרך קהילה יהודית . זה משהבנתי מאתר: הגירה לאלברטה \מניטובה. הצילו.

you need to be able to read english

from the FAQ I would like to immigrate to Alberta/Canada but I do not have an employer or a job offer, can I apply to the Alberta Provincial Nominee Program? No. Individuals who wish to immigrate to Canada but do not have a job offer from an approved Alberta employer may contact Citizenship and Immigration Canada to apply for immigration. via the federal skilled worker program

L en a

New member
OK, ומה אם מניטובה?

ועוד משהו קטן....לבעלי ישנו סוגי רשיונות שונים כגון : פול טריילר ומנוף נייד(מ 90 טון ומעלה ללא הגבלה ), רציתי לשאול מה הוא מצב לעבודה טובה, מה היא משכורת בממוצא . האם זה נחשב בקנדה או נדרש לעשות איזה קורס \בחינה נוספת, כמה זמן וכסף נדרש לקבלת רישיונות קנדי. תודה, תודה

dannyk27

New member
על מניטובה תקראי בקישורים

יש מסלול תמיכה קהילתית שהוא מהיר יותר ומסלול עצמאי שהוא בעל עדיפות נמוכה יותר ואיטי. באשר לבעלך יש דרישה גבוהה למקצועות אלו אך יצטרך לבצע את כל הליכי הרישוי מחדש (עיוני ומעשי), מרכב פרטי ועד טריילר.

L en a

New member
כמה,כמה,כמה...

כמה זמן וכסף זה יקח בהרך (כדי להיות מוכנים פחות או יותר), האם ההמרת רישיון לקנדי דומה לתהליך המרה בארץ ( בחינה תיאורתית+ 15 שיעורים +בחינה מעשית ). dannyk 27 - האם הבנתי נכונן , שכל רשיון שבידו צריך תהליך\המהרה נפרד(פרטי,משאית, פול טריילר,מנוף נייד ), כי בארץ לדוגמא , אם ישנו לנהג רשיון פול טריילר זה מבטל את כל הדרישה לבחינות רכבים פחות כבדים(פרטי, משאית).
על תשומת ה
על תגובה מהרה

dannyk27

New member
מבחינת הזמן

משהו כמו שנה וחצי, לגבי הרשיון עושים קודם על רכב פרטי ואח"כ אפשר לגשת לטריילר, לגבי השיעורים אין חובה, כל אחד לוקח עד שיהיה מוכן בפרטי זה לא יותר משניים שלושה, בטריילר זה יותר. לגבי מנוף לא יודע ייתכן שיש רק הכשרה מסויימת. לגבי הכסף תעשי חשבון של כל האגרות + המינימום הנדרש להוכחה ע"י הרשויות (הכל רשום באתרים) וכן עוד הוצאת אינדיבידואליות.

mikki01

New member
גם שגיאות הכתיב חוזרות על עצמן באופן מדהים

בין המשתמשים האלה

אתה חושב שהשגיאות אותנטיות?

אני חושב שזו טקטיקת הסוואה (לא מוצלחת). בימי YNET לטרול ממרקהאם לא היו שגיאות כתיב. הטיפוס רהוט למדי.

mikki01

New member
דווקא זה ממרקהם לא טעה הרבה

אחיו התאום מחיפה היה זה שטועה (קבלת תדרוך על הטקטיקה שלהם)

למעלה