שיקום ושיפוץ ארונות מטבח

yulevi

New member
שיקום ושיפוץ ארונות מטבח

לפני כ שלוש עמדתי בדילמה האם להחליף ארונות מטבח או לשקם את המטבח הקיים ,מאחר ולאחר כ 20 שנות שימוש הפורמאיקה החלה להתכופף ולהפרד מהדלתות,החלטתי לשקם את הארונות על ידי בניית דלתות חדשות מעץ אורן,והוספת יחידה לכיריים ותנור

yulevi

New member
דלתות

הדלתות נבנו מעץ אורן מהוקצע 18ממ\145ממ שנחצו לאורכם ליצירת מסגרת לדלתות, החיבור עם חיבורי למלו והדבקה בדבק נגרים צהוב, בגב המסגרות הוכנה מגרעת עם ראוטר כדי להדביק את גב הדלתות שיוצרו מדיקט צפצפה 6 ממ

yulevi

New member
יחידת בישול ואפיה

נבנתה מהדבקת לוחות גלריה 33 ממ מאורן מהוקצע,הערה בהמשך להרצאה של יואב בקשר לשינויים בעץ,בלוחות נוצרים רווחים קטנים בין החיבורים בהתאם לעונות השנה מאחר והלוחות מתפשטים .

yulevi

New member
מטבח משוקם

כל הדלתות הותאמו לצירים הישנים,נצבעו על ידי אישתי בשכבה אחת של ורניט על בסיס מים ו 2 שכבות לכה שקופה על בסיס מים

לוחות גלריה

פרופיל כמו בתמונה המצורפת כל לוח נכנס אחד בשני בניתי גלריה מעץ אורן בקומת ביניים בתוך חדר מדרגות. שם פינת העבודה שלי.

yulevi

New member
קורות גלריה

אלה קורות עם שקע תקע [כמו בעץ לציפוי תקרה]לצידי האורך וכך נוח להדביק אותם ללא צורך במחברים שונים גרמת לי טרחה
וצילמתי לכבודך,

zvika f

New member
קורות גלריה

אני מניח שמדביקים אותם בחיבור(שלא כמו בציפוי תקרה) ואז החיבור הוא כאילו למלה ארוכה אחת. צודק?

yulevi

New member
צודק מאוד

נוח לעבוד איתם במיוחד כשגרים בבית משותף זה פחות רעש לשכנים

פוקהונס

New member
חידוש מטבח../images/Emo229.gif../images/Emo45.gif

ממש מקסים..עבודה יפה{גם על הנכדים המקסימים שעזרו לך}

arsar

New member
יהודה - בטח היה לך כייף בשיפוץ תחת פיקוח

המנהלת ובעזרת הנכדים החמודים...

yulevi

New member
אלה הם המנהלים לעומתם

הנכד השלישי, שהוא בן שלוש לוקח לידיו כלים ידניים , ואומר לי לא ככה עובדים סבא

yulevi

New member
לא חסר לי אומץ

יחסית זה היה פרויקט קטן את האומץ קיבלתי בעבודה הראשונה שלי בקושי ידעתי מה זה עץ מלא וארגז הכלים שלי כלל מברגה וג'יגסו סיניים הכי פשוטים ובכלים אלה בניתי את המזנון הכל בנוי מאורן מהוקצע 45\145 ממ אורכו 190 סמ וגובה 80 סמ

גם יפה מאוד

מזנון בניתי לפני כ 30 שנה מ MDF עשיתי מיקום למערכת קולית של אז. מגבר, טיונר, טייפ דק, פטיפון 33 ורמקולים גדולים השקועים בתוך המזנון ומעמד לטלויזיה. על הדלתות עשיתי עם דוגמא עם שבלונה בעזרת רוטר. לפני כ 18 שנה עברתי דירה ושיניתי את הצורה אבל המערכת קולית עדיין חלק נשאר. בהזדמנות אני יעשה מיקצה שיפורים (אני חייב לעשות) ואציג בפורום

yulevi

New member
מאמון זה לא חדש כבר ראית אצלי את העבודות

הצבע זה החלק של אישתי,המטבח צבוע בורניט לבן מלכותי של טמבור,והמזנון בורניט חוץ בצבע אגוז

למעלה