שיקום עור הפנים באמצעים טבעיים

שיקום עור הפנים באמצעים טבעיים

שלום כבת 35. עור הפנים שלי לאחרונה גדוש בפצעונים קטנים וחבויים בכל חלקיו.(לעיתים מזכיר חררה או תפרחת) לחיים אדומות עם יובש קל ונקבוביות פתוחות. משתמשת בקרם לחות וסבון ניטרוג'ינה. כיצד אני משקמת אותו? ( ניקוי, מסכות ותדירות) תודה

שיקום עור הפנים

ערב טוב ראשית להפסיק לנקות את הפנים עם סבון לשטוף עם מים עד שהיובש יעלם, קרם לחות או שמן על בסיס שמן נר הלילה, ויטמין E, אלווורה מאד ממליצה על בדיקה לשלילת לופוס לדעתי כדאי להתחיל את שיקום העור ביעוץ אצל רופא עור. בהצלחה

בנוסף דבר חשוב

שתיה מרובה של מים במשך היום מנקה וממריצה סילוק רעלים מהגוף.

תודה, אך

זה אינו המצב. מעונינת לשמוע עוד הצעות.

ים כחול

New member
קודם כל חשוב...

לשנות את התזונה ולאכול יותר ירקות ופירות וכמו שהציעו כאן לשתות מים לפחות 7 כוסות ביום . כשהגוף נקי מרעלים עור הפנים מתנקה ואז קל יותר לשפר אותו עם מוצרים מהטבע - מסיכות לימון ואבוקדו מסיכה מדבש מלכות מחייה את עור הפנים נפלא . מלפפון מעניק לו מירלים וגזר נותן לו ויטמין E בטח יש עוד רעיונות שאזכור וארשום .בהצלחה

שיקום עור הפנים

לגביי שיקום של העור. מנסיון אישי כאחת שסבלה מפצעים שחורים וכ"ו והייתי מתייצבת אחת לשלושה חודשים אצל קוסמטיקאית שאמנם הייתה מדהימה אבל מצב הפנים לא השתפר , נחשפתי למוצרים על בסיס צמחי מאכל אורגניים והפנים שלי פשוט עברו שינוי מדהים. הייתי שמחה לדבר איתך ולקבל אינפורמציה נוספת על מנת שאוכל לעזור לך לשקם את העור. צרי קשר למייל [email protected] אשמח מאוד לעזור.

למעלה