שיקיים ירוקים-מישהו כאן בעניין?

שיקיים ירוקים-מישהו כאן בעניין?

התחלתי לפני כמה ימים וממש התאהבתי...
כמי שחושבת הרבה קדימה- איך זה בחורף?
אני שמה עכשיו כוס מים מהברז.זה לא יוצא ממש קר אבל ככה אני אוהבת.
מה אפשר לשים בחורף? מים פושרים?
 

VEGANGIRL

New member
מה את שמה בשייקים הירוקים? אשמח לעצות


 

VEGANGIRL

New member
אפשר המלצה לבלנדר טוב ולא יקר?

שכותש גם קרח כמובן

ועוד שאלה-אני לא אוהבת נענע, מה כדאי לשים בשייק במקומה ושעדיין ייצא טעים?
תודה
 

Gidi Shemer

New member
אין צורך בנענע

זה סתם עניין של טעם. הרעיון פשוט לשחק ולמצוא מה שמתאים לך.

לגבי בלנדר, חוששתני שלא אוכל לעזור. לי יש בטי קרוקר ענתיקה וזול, אבל אני לא חי בישראל אז קשה לי להמליץ על מוצר ספציפי.
 
לי יש מורפי ריצרד

כזה http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=763589 ואני מרוצה ממנו מאוד. כותש היטב קרח, בעל תוכניות מובנות מראש.
 
ניסיתי כמה צירופים ואחד אהבתי במיוחד-

כמה עלי חסה,מלפפון,תפוח ירוק,חצי בננה,כפית טחינה גולמית,כפית סילאן וכוס ח״פ של מים.
 

VEGANGIRL

New member
בלנדר מוט???


והוא מצליח לטחון טוב את הפירות!? אף פעם לא חשבתי על זה...
והתפוח לא קשה מדי בשביל המוט?!
זה לא לוקח המון זמן עם המוט?
 
זה ממש בסדר עם הבלנדר מוט

מצליח לטחון,גם את התפוח,ולא לוקח הרבה זמן.
גם יותר פשוט לשטוף אותו מאשר בלנדר גדול..

יש לי בלנדר של קיצ'נאייד אבל הוא צריך תיקון.
אז במקום לחכות עד שנקח אותו לתיקון ניסיתי עם המוט והלך מצויין!
 

1רב

New member
אני מאד בעניין

כבר כמעט שנתיים.

טעים לי: תרד, מנגולד, סלרי, פטרוזיליה בצירוף פירות כמו מנגו, בננה, תותים (בסוף העונה אני מקפיאה בשקיות ומדי פעם שולפת שקית), תפוח (אם כי זה גורם לשייק להפרד וצריך לערבב כל הזמן), אפרסק, אננס (הכי טעים!).......

לא מוסיפה: סוכרים בכלל (סילאן, דבש, טחינה....)

לפעמים: ג'ינגר טרי

טיפ: יש לי לבנדר הכי פושטי בעולם. עובד מעולה. פעם אחת החלפתי את הלהבים. לא יקר ולא סיפור. אבל הטיפ החשוב לדעתי - לערבב הרבה זמן. שיהיה באמת חלק וקרמי ולא להפסיק אחרי כמה שניות . לדעתי יותר טעים.

אני אשמח אם תכתבי מה השייקים עושים לך כי אני כל הזמן בשוק שאצלי הם גרמו לסלידה מסויימת מאוכל מבושל (בכלל) ומקפה (זה קצת עובר לי לאחרונה אבל הכמויות ירדו בצורה משמעותית מאד)..... זה עושה חשק לדברים טריים.....
 
מה השייקים עושים לי?

האמת שקצת הופתעתי. בעיקרון אני אוכלת פחות כי זה די סותם.
אני מכינה בבוקר,אחרי החדר כושר,ולפעמים לא בא לי לאכול ארוחת צהריים אחרי זה.
גם אחרי הצהריים מכינה אחד,ולפעמים בערב מספיק לי הקפה עם שני תמרים.
ככה שסוף סוף התחלתי (המשכתי בעצם) לרדת במשקל.
 

מרב נוב

New member
לא קשור לשייק אך כן לסתימת רעב

כשאני רעבה וטרם הגיעה שעת הארוחה,
אני אוכלת חרוב אחד או שניים.
אני מתה על חרובים.
 

1רב

New member
KENWoOD

מה שחשוב זה שיהיה לו מנוע תחתי ולא צדדי. המכל של הבלנדר שלי הוא פלסטיק, קל לפירוק ולשטיפה.
 

מרב נוב

New member
אין לי בלנדר אלא מוט

האם לשים בכלי פלחי תפוח ככה כמו שהוא ירוק וטרי?
האם יש צורך בנוזל?
 

מרב נוב

New member
הייתי סקרנית

שבתי לפני כשעה מהשוק
עם כמות של תפוחי עץ.
שניים מהם חתכתי לרבעים עם הקליפה, אך ללא הגריעינים.
הכנסתי למיקרו לכמה דקות ואז עם המוט ריסקתי.
פחדתי להרוס אותו.
בפעם הבאה אנסה עם הגרעינים.
את מרסקת תפוח אחד עם כוס מים אחת? זה לא דליל מדי?
 
אני לא מבשלת את התפוח בכלל

וכמו שכתבתי קודם-מה שאני שמה זה לא רק התפוח והמים,אלא גם-מלפפון,עלי חסה/כרוב/סלרי,חצי בננה ,כפית סילאן וכפית טחינה גולמית.
ד.א.-את התפוח אני מקלפת ומוציאה את הגרעינים כמובן.
זה יוצא די סמיך,ככה אני אוהבת.
 
למעלה