שיקשור הפרק היומי

שיקשור הפרק היומי../images/Emo141.gif

מחיאות-כפיים סוערות לזוכה פרס הבולשיט בראד!!! איזה שטויות:בראד חשב על ניקי בשנתיים שהיה באיטליה!הוא חשב עלייה,שמענו. ואחר-כך הוא עוצר אותה ואומר אני לא אזמין חדר אם זה לא מאהבה. הוא לחץ עלייה שויקטור לא מספק את צרכיה שהוא לא יכול להוליד והוא עוד עוצר אותה! נמאס לי ממנו!! ושוב המתרגמת טעתה: אני צריכה לנוחיות(דיאן במסעדה). וגרייס אומרת לטוני אחרי כל מה שעשיתי בשבילך?! היא בגדה בו והרסה את הקשר שלהם! הוא לא רצה לגור איתה והיא אמרה זה בסדר זה בסדר והיא מתלוננת שהוא לא רוצה לבגוד במייגן(שגם היא עולה על העצבים) מה הקטע שלה? וכולם במסעדה של ג'ינה: אשלי וג'ק, זה לא היה נחוץ מצד ג'ק להגיד שהנישואין נהרסו. ניקי ובראד וויקטוריה וקול. ובקשר לבילי אני עם מאק. לדעתי בילי ממש לא צריך לקחת טרמפים בגלל זה. הוא יכול לנסות לשכנע את אביו אבל לברוח? לא נראה לי שזה יעזור לו.

שקשוקה הפרק היומי ../images/Emo141.gif

לא לא לא... ניקי ובראד הלכו ל"לודג'"! ב"ג'ינאז" אין חדרים מעל המסעדה, למדתי זאת על בשרי.......

שקשוקה הפרק היומי 2 ../images/Emo141.gif

אבל למען הסדר הטוב, נעשה סדר: ניקי ובראד - לודג' אשלי וג'ק, קול וויקטוריה - אצל ג'ינה. ראול, בילי, מאק, טוני ומייגן - קרימסטון לייטס. אכן פרק עמוס מסעדות/בתי קפה.... ואם כבר...שאלה... איך מייגן ידעה שזה טוני?? היא ראתה רק שיער שחור מאחור, איך היא ידעה שזה הוא? וככה ניגשה אליו בבטחון וחיבקה אותו, איך רציתי שהיא תטעה...!

Charmed24

New member
רק נדמה לי או שצח"מ השתפרו לאחרונה?

הפרקים נעשו הרבה יותר מעניינים לצפייה. גם היה את עימות הביטצ'יות ניקי-דיאן, גם הייתה הכנה לעימות הביטצ'יות של מחר אשלי-ויקטוריה, אתמול היה לנו אשלי-דיאן. בנוסף לכל זה ג'יל עם המלודראמות שלה, וגרייס עם הקריזות שלה, עכשיו רק תוסיפי ליאנה לאב ויש לנו מתכון לפיצוץ בטוח

blair manning

New member
הפרק של אתמול ../images/Emo47.gif

היה דווקא פרק נחמד, בעיקר כי אני לא יכולה להגיד על פרק שהוא משעמם שיש ג'ק!!!! למרות שהעלילה של ג'ק אתמול לא היתה משהו, אבל אני אוהבת את השיחות שלו עם אשלי, איך שהוא ירד על קול אין עליו פשוט מקסים, מתה עליו!!! מצד שני אני גם נורא אוהבת את השיחות של קול וויקטוריה! אך שמישהו יסביר לי ממתי ויקטוריה שמה על אשלי?! ממתי אכפת לה שקול ואשלי יפרדו?! מה היה הקטע שהיא לא רוצה לתת לקול לעבוד בחווה כדי שזה לא ישפיע על הנישואים שלהם... ממש לא הבנתי! לעומת זאת היה טוב שאשלי קלטה שקול מדבר עם ה- Xית השווה שלו, הקנאה הקנאה! דיאן וניקי, לא קלטתי למה אמור להטריד את ניקי שבראד יודע על זה שהיא הלכה לאורלוג, חשבתי שהם דיברו על הנושא... בכל מקרה אני שונאת את דיאן בד"כ אבל אהבתי איך שהיא הרגיזה את ניקי אתמול, רק חבל שבזה היא גרמה לניקי לא לבגוד בויקטור... כמה חבל! והמשופם - גוד שמישהו יהרוג אותו, ואת רמונה ביחד איתו!!! איך ג'ק התאהב בה איך? שתלך כמה שיותר מהר ושלא תחזור, ואם אפשר שתיקח את מייגן איתה... כ"כ שמחתי שיש פרק בלי מייגן ואז היו צריכים להביא את המעיקה הזאת לבית קפה כדי שתציע לטוני, היי בוא אלי הביתה אולי אני סוףסוף יסכים לתת לך קצת... אתם קולטים שטוני לא שכב עם אף אחת מאז שהיה מאורס לגרייס? רחמים על הבחור!!! טוב זהו בערך מה שהיה לי להגיד

מייגן וטוני עדיין לא מימשו את אהבתם

? מגי עדיין בתולה? באמת מסכן טוני, יש לו יצר חייתיות, הוא צריך לקבל את המנה שלו!! קול בריבוע: לגבי ויקי, אני חושב שהיא סופסוף השלימה עם העובדה שהיא וקול לא יחזרו. (שנאמר, "כנראה שזה לא נועד לקרות" - ראית את הפרק של מכושפות אתמול, כשפיבי הרגה את קול?? וואי איזה פרק מעולה היה נכון??) אז בחזרה לקול של צעירים (פחות שווה מקול של "מכושפות"), ויקי כבר לא רוצה לטפח תקוות והיא יודעת שאם הוא יחזור לעבוד בחווה זה רק יקשה עליה. היא מפחדת להיפגע שוב. היא מנסה לשכוח ממנו ויודעת שיהיה לה קשה אם יהיה בקרבתה. מצד שני, באמת למה דווקא עכשיו היא החליטה להתרחק מקול, דווקא כשהנישואין שלו עלו על שרטון...? הרי אפילו כשהם היו במצב טוב, לא היה אכפת לה להפריד ביניהם, אז עכשיו כשהמצב לא טוב קל וחומר שתרצה להפריד לא?? טוב נו כנראה זה בגלל שהיא מקבלת עלילה חדשה ממש בימים אלו וקול במילא לא מחדש את החוזה....... ובאמת לא מבין מה הבעיה של ניקי. אמנם היא לא סיפרה לבראד על הפגישה עם האורולוג, אבל היא כן אמרה לו שהיא רצתה ילד מויקטור. אז מה הקטע? שבראד ידע על הפגישה בביה"ח וניצל זאת, כשאמר לה שהוא, לעומת ויקטור, כן היה שמח לעשות איתה ילד?? חשבתי שהוא אמר לה את זה גם לפני שהוא ידע שהיא רוצה ילד... וגם אם לא, מה הקטע? זה לא דאווין, הוא באמת ישמח לעשות איתה ילד...

למעלה