שירה - בין הצללים

קאריני21

New member
שירה - בין הצללים

נאבדת בין הצללים מאבדת גם אותך בינהן, אינך כבר רואה בי נעלם בין הערפל. לוחשת שמך בתקווה שתשמע - ולצלילי קולי תלך בעקבותי, ניפגש מול השמש שתחמם את שנינו נחכה עד הערב נתחבק מתחת לשמיי הכוכבים. 10.8.03

gaia20

New member
קארין

אני רוצה להגיד לך שהיכולת כתיבה שלך מדהימה אותי את פשוט כותבת נהדר, מכל הלב וממש כיף לי לקרוא דברים שאת כותבת כן, גם אני מקוראי הבלוג שלך... כתיבה מדהימה....

קאריני21

New member
תודה לכן ../images/Emo24.gif

תודה מתוקות! אין לכן מושג כמה זה משמח אותי לשמוע שמישהו נהנה מהכתיבה שלי. תודה
ענקי!!

gaia20

New member
הינה משהו נחמד

שנתקלתי בו בפורום אחר- אישה חכמה טיילה בהרים ומצאה אבן יקרה בין אבני הנחל. למחרת פגשה מטייל שהיה רעב, האישה פתחה את הצרור שלה חלקה איתו את המזון שברשותה. ראה האיש את האבן היקרה בצרורה של האישה, התפעל ממנה וביקש מהאישה שתתן לו אותה. האישה נתנה לו את האבן והאיש עזב, שמח על מזלו הטוב. הוא ידע שאם ימכור את האבן היקרה כל חייו לא ידע מחסור. כעבור ימים אחדים חזר האיש והחזיר לאישה את האבן שלה. "מה קרה?" שאלה האישה. "חשבתי על זה", אמר האיש, "האבן שנתת לי יקרה ורבת ערך, אבל אני מחזיר לך אותה בתקווה שתתני לי משהו אחר - רב ערך עוד יותר... האם תוכלי לתת לי את הדבר הזה בקירבך שאיפשר לך לתת לי את האבן?"

ל3

New member
קארין היקרה

רק עכשו תיקנו לי את המחשב והיזדמן לי לכתוב פה. השיר שלך נגע מאוד לליבי. יש בו מסר חד שמועבר של רצון להתייחד מלווה בעצב. מקווה שמשאלותייך יתגשמו. המשיכי לכתוב- את כישרון שלך, שירי

ritosh

New member
קארין, קבלי ממני../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|לב

ולכל בנות הפורום, מאחלת לכן שתמצאו אהבה אוהבת אתכן
אופס... וגם כמובן לבנים...

קאריני21

New member
תודה לכולם ../images/Emo23.gif

תודה לכן! מקסימות! מעלות בי חיוך כל פעם שאני קוראת אתכן!
קארין.

למעלה