שירה עשתה כמה צעדים אתמול

שירה עשתה כמה צעדים אתמול

היא כבר חודשיים הולכת עם תמיכה, בקירות באנשים בכל דבר שזז ואתמול סוף סוף היא עשתה כמה צעדים לבד איזה אושר, אני יודעת שזה עוד לא זה אבל היא הדרך לשם אוטוטו היא תלך יש!!!!!!!!!!!!!!

מתחיל עידן התגליות!!!

לא ייאמן איך מישהו שלפני שנה וקצת היה בגודל של היד שלך, כבר הולך!! כל הכבוד לשירה ותיהנו בקניית הנעליים הראשונות!

עכשיו קיץ, אז יש לך זמן

בעקרון הכי בריא זה יחף. אצלנו עידו התחיל ללכת בחורף, אז הינו צריכים להזדרז עם הנעלים. אנחנו קנינו אחרי שעידו התחיל ללכת באופן עצמאי ויציב. קונים נעלים עם סולירה רכה. יש בחנויות נעלי "צעד ראשון", שכמובן לאור המאורע המרגש, עולות המון כסף

אומרים שקונים רק כשילד ממש הולך

אופירי כבר הולך חמישה - שישה צעדים אבל רק ממקום שאפשר להחזיק למקום אחר שאפשר להחזיק בו (הוא לא מצליח להתרומם מישיבה וללכת). אני כבר מתה לקנות לו סנדלים, אבל מתאפקת עוד קצת. אני כנראה אקנה נעליים של צעד ראשון בנמרוד. כבר כתבו על החנות הזו בפורום להיות הורים- יש חנות עודפים של נמרוד ברח´ קיבוץ גלויות בת"א (ליד בית מרכזים). הנעליים שם ממש בחצי מחיר, אבל הסיבה העיקרית שאני הולכת לשם היא שבצמוד לחנות של נמרוד יש חנות עודפים של קליגולה ובכסף שאני חוסכת לסנדלים (ועוד קצת...) אני קונה לי גם כמה זוגות של קליגולה במחיר מאוד נוח.

תודה על המידע!!! לנו יש "נמרוד"

ממש מתחת לבית, וקניתי שם מטעמי נוחות אבל נוחות עלתה לי 180 ש"ח... לסנדלי אלפנטן מתוקות במידה 18. ליערה קניתי נעליים כשהיא רצתה לצאת מהעגלה ולשוטט כל פעם שהיינו בחוץ.

שרהודיה

New member
נהדר ../images/Emo45.gif

בסוף עוד תבקשי ממנה לא לרוץ מהר

למעלה