שירה פראית..

טאKילה

New member
שירה פראית..../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

אתה שלא ידעתי אותך שמת בנפשי רוח ריחנית בסערת רגש כמנגינה רועדת ליבי מתרחב מואר באורך המשגע יצאתי חשופה אל הסערה שלהבת סוד התשוקה כשייט בספינה טרופה נגעת בדל שפתיי בשפתייך ולך את עסיסי חיי הבאתי אתה סוגר עלי בחיבוק שקט מתוך חיוך ורוך קטיפה לחשתי לך שירה פראית בחול ליבך שתלתי פרח בדממה כל הגוף לב יוצא אליך צררתי בתוכי מזגך הלוהט ואני נמסה בחישוק זרועותך רק בדרכך יקירי אשמר מעצמי וליבי המונה דפיקותיו מלטעות אני לך בכיבשוני מילים וליבי אש אהבה עד דמע.. בפרסות תשוקתי נדרסתי טרוף הכיסופים ואלם אנחות שירתי אליך בחיוך רוגע ושיכרון..

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

רגעים של חיוך רוגע רגע של שכרון...ולא מיין... כה מעטים הם בחיינו כה נדירים בעולמנו... דעי לך, ילדה, מידה כנגד מידה השקית אותי מיינך, טענת אותי בעולמך פרח שתלת בחול ליבי, בשממה ובציה באהבה שקטה, בחברות מופלאה ואני שלא ידעתיך כספינה טרופה שמצאה חוף מבטחים כציפור כלואה ששוחררה לשחקים כאדם הרוג שהתעורר לחיים. שירה פראית ואהבה סוערת חיבוק שקט וחיוך רוגע מילה בעיתה ומבט אוהב יצאו מלב ונגעו בלב

טאKילה

New member
אהיה לך מנגינה..../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

לא את דמותי חיפשת לא את גופי נשאת גם כשצמאתי לא מצאתי אלא כיבשן מילים ורוך שזורות לב מלב אחר לקראתך עיניי מלאו חיוך ליבי עורג אל ליבך המקרי רק את דמותך עצבתי בדמיוני חיקך תאוות שכרוני ממאורות מרחקים רוגע וטורף מתוח כמיתר על בהונות הזרות הקירבה הדים אליך קרבה אהבה אתה חלום זר בקרי שנתי למרשותך כבמשעולי כישוף על סף לילי אתה צליל ותו אתה לי משורר אהיה לך מנגינה..

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gif

אלפי מילים , מסיבת חשקים... שתיקה אחת, מריבת אוהבים אלפי חיוכים, נשיקות כלהבות דמעה אחת, דוקרת לבבות ולוואי שתהיה דמעה זו הבודדת ושתיקה זו האחת, הרועמת תמרור דרך וסימן אליו לא נשוב לעולם

למעלה