שירון לילדים מצ`וטטים ....
האוטו של ילד, גדול וירוק האוטו של ילד נוסע רחוק בירוק הוא נוסע, עוצר באדום כותב הוא ברטט שירים על הפורום האוטו של ילד גדול ואדום האוטו של ילד עומד במקום ביום הוא חונה, ובלילה שובת מחכה שהילד יצא מהצ`אט
למה כל ערב בדיוק כמו שעון אימא מכריחה אותי ללכת בשמונה לישון ולא לבדוק, מה התחדש בפורום אני לא רוצה לישון לא רוצה לישון לא רוצה לישון בכלל כולם תמיד אומרים אתה עוד ילד קטן בכדי שלא אסתובב בין הרגליים אבל כשהם שומעים את גילי האמיתי אומרים איחרת בעשור או שניים אותי זה משגע למה כל ערב בדיוק כמו שעון אימא מכריחה אותי ללכת בשמונה לישון ולא לבדוק, מה התחדש בפורום אני לא רוצה לישון לא רוצה לישון לא רוצה לישון בכלל
ילדון-קישון, אל תהיה כזה תמים בעולם, ילד, אין מקום לסתם חולמים ילדון-קישון תתעורר למעני כך או כך תישאר ... האביר שלי ....
אגב, הגירסא המלאה של השירון, נמצאת בפורום דתיים, תחת הכותרת ``שירה בציבור עם ילדונה`לה שרון`` ... יום טוב לכווולם
האוטו של ילד, גדול וירוק האוטו של ילד נוסע רחוק בירוק הוא נוסע, עוצר באדום כותב הוא ברטט שירים על הפורום האוטו של ילד גדול ואדום האוטו של ילד עומד במקום ביום הוא חונה, ובלילה שובת מחכה שהילד יצא מהצ`אט