שירונט-באורנג`...

שירונט-באורנג`...

שירות חדש באינטרנט הסלולארי של אורנג` שירונט, השירות מציע שירים מסוימים והוא נותן לך את מילות השיר ניתן למצוא שם גם כמה שירים חסידיים בקטגוריית חגים, תהנו.

מסחטת כספים

הילדים "מורידים" וההורים משלמים. אתמול היתה באחד העיתונים ה"חילוניים" כתבה בדיוק בנושאים האלה. יש ילדים ש"דאגו" שהוריהם יקבלו חשבונות של אלפי שקלים בחודש על הסלולריים שלהם. וזה לא בגלל השיחות. זה בגלל השטויות האחרות. (הורדות למיניהן). אז נכון שלפעמים אפשר וזה נחמד "להוריד" צילצול חביב מה שנקרא "רינגטון" אבל דחילק, הילדים עושים את זה ללא הרף וזאת ממש מסחטת כספים. לילדים שלי יש סלולריים כמובן. אי אפשר נגד זה. אבל החשבונות שאני מקבל סבירים לגמרי. 20-50 ש"ח לכל אחד לחודש. הם פשוט הבינו שאם יבזבזו יותר פשוט אין יותר סלולרי. כשצריך משהו דחוף מתקשרים אבל לא "מורידים" ולא שולחים SMSים...

ידידי היקר...

לא מדובר על צלצולים אלא מדובר על מילות שירים וזה לא עולה אף שקל.

לעונג יחשב לי להיות ידידך היקר...

מודה לך על העדכון בנוגע למילות השירים שזה בחינם. יחד עם זאת אני חושב שכל הדברים שכתבתי בתגובתי הקודמת שרירים וקיימים.

והנה רשימת השירים החסידי

שמופיעה שם. ירושלים אורו. ישראל בטח בה`. אבא נהייתי דוס. אגדלך. שבחי ירושלים. ולירושלים עירך. מעין עולם הבא. אדרבה. לבנימין אמר. זכרני נא. כאייל תערוג. אב הרחמן. פתח שערי שמים. אדון הסליחות. אדון השלום. אדיר במלוכה. אודך כי עניתני. אין כאלוקינו. קל חי יפתח אוצרות. עלה קטן שלי. הקדוש ברוך הוא. אני מאמין. סימן טוב. עוד ישמע. עוז והדר. עת דודים כלה. צדיק כתמר. צור משלו. קול רנה. שאו שערים. שוש תשיש. שים שלום. שיר למעלות. אלה חמדה ליבי. אליהו הנביא. אם אשכחך. שלום עליכם. יום זה לישראל. יום זה מכובד. יעלה תחנונינו. ישמחו השמים. כי בשמחה. כי לו נאה. כן בקודש חזיתך. קא ריבון. ממעקים. מה נאוו. יגדל אלוקים חי. והאר עינינו. יברכך. ופרצת. וקרב פזורינו. ושמחת בחגך. וביום השבת. ובאו האובדים. הנה מה טוב. לכה דודי. לשנה הבאה. מה טובו. אמר ה` ליעקב. אמר רבי עקיבא. אשת חיל. אתה אחד. בר יוחאי. בצאת ישראל. הושיע את עמך : רשימה מכובדת לכל הדעות.

רשימה בהחלט מכובדת לכל הדעות

ואם זה בחינם כפי שכתבת אז קל וחומר שזה מכובד ומבורך.

לא יכול גם אם רוצה

יש לי
של המתחרים

אוהו...

את יודעת איזה ביקוש יהיה לזה? מספיק שתראי כמה גולשים מהסלולארי נמצאים בפורום חרדים וגם בצאט חרדים, ותביני איזה פוטנציאל גדול יהיה בחסידיסק אם הם יהיו בוואפ.

אבל כסף, נעם הפקות לא

יעשו מזה! אולי פרסום חזק ומבוסס בקרב צעירים וגולשים בסלולרי.

למעלה