איך אני מתרגשת מחדש כל שנה מהמעבר הזה בין יום הזיכרון ליום העצמאות. תמיד עולות לי דמעות כשאני צופה בטקס הזה ואני כבר מחכה שיהיה 8 בערב כדי שיתחיל הטקס. אז שיהיה חג שמח!!!
חג שמח .....................................חגשמח.......................... ....................................חג. שמח......................... ..........................חג שמח חג חג שמח חג שמח................. .............................חג שמח.........חג שמח.................. ..............................חג................שמח.................. ...............................חג..............שמח................... ............................ שמחג..........שמח חג.................... ............................שמח..חג........שמח...חג.................. ...........................שמח....חג......שמח.....חג................. ..........................שמח חג חג שמח חג שמח חג................... .....................................חג שמח......................... ......................................חגשמח ..........................
חג שמייח לכוווללםםםם ../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif
היום אמא היתה עצובה, גם בגלל יום הזכרון וגם בגלל יום העצמאות. היא סיפרה לי כמה היא היתה רוצה להיות בארץ עכשיו. אמרתי לאמא לא להיות עצובה, והיא הנציחה את הרגע בתמונה.