שירונתי ואנוכי מאחלות חג שמח!

dafdaf

New member
../images/Emo104.gifחג-שמח גם מאיתנו ../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif

sael

New member
יום עצמאות שמח!!!

איך אני מתרגשת מחדש כל שנה מהמעבר הזה בין יום הזיכרון ליום העצמאות. תמיד עולות לי דמעות כשאני צופה בטקס הזה ואני כבר מחכה שיהיה 8 בערב כדי שיתחיל הטקס. אז שיהיה חג שמח!!!

היי גם לי קוראים פה ....

שירונית / שירוניתי וכו'..... משיר(ל)י לשירי ומשם לאמא ליטל : הילדה יפהפייה !!! בחיי , תענוג לעיניים ! בר רפאלי - יש לך יורשת !!!
ה !

../images/Emo165.gifגם אנחנו!

חג שמח
חג שמח |
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח .....................................חגשמח.......................... ....................................חג. שמח......................... ..........................חג שמח חג חג שמח חג שמח................. .............................חג שמח.........חג שמח.................. ..............................חג................שמח.................. ...............................חג..............שמח................... ............................ שמחג..........שמח חג.................... ............................שמח..חג........שמח...חג.................. ...........................שמח....חג......שמח.....חג................. ..........................שמח חג חג שמח חג שמח חג................... .....................................חג שמח......................... ......................................חגשמח ..........................
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח
חג שמח

ayelet i

New member
../images/Emo104.gif איזה ברכות חג שמח שוות!

שירי וארד מ-ת-ו-ק-ים!
גמני מאחלת לכולם חג שמח וערב נהדר!

חג שמייח לכוווללםםםם ../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

היום אמא היתה עצובה, גם בגלל יום הזכרון וגם בגלל יום העצמאות. היא סיפרה לי כמה היא היתה רוצה להיות בארץ עכשיו. אמרתי לאמא לא להיות עצובה, והיא הנציחה את הרגע בתמונה.

טוטי30

New member
../images/Emo104.gif חג עצמאות שמייח מרועי ../images/Emo166.gif

שירי מקסימה! ארד משגע! אלה מדהימה! משו-משו ילדי הפורום שלנו!!!
|חיובק|

למעלה