שירושקין... לא הצלחתי להגיב להודעה

י ע ל 2

New member
שירושקין... לא הצלחתי להגיב להודעה

שלך... טוב קודם כל זה בולשיט כל הקטע הזה של עשירים וסנובים.. אולי אנחנו בין השבטים הכי עשירים בהנהגה ואולי אפילו הכי עשיר אבל רובנו לא סנובים.. רק צריך להכיר את האנשים הנכונים. ולמען האמת יש לי הרבה חברים בנצרת עילית.. למרות הריבים שיש לנו... טכלס אין לי ממש עצה לתת לך כי אני לא מדריכה ואני לא ממש יודעת מה עובר על המדריכים אני רק יודעת שעכשיו יש להם הרבה לחץ.. אני מחסנאית וטכלס זה כיף.. אני וחברה מאוד טובה שלי (גם שישיסטית) אנחנו היו"ריות של המחסן.. אבל המרכזת שלנו לא ממש נחמדה אלינו אבל אנחנו הולכות לדבר איתה.. גם אני יוצאת לצפונבורי.. אולי אני אראה אותך.. ביי יעל

סבבה.....

אין לי מושג אם אני יוצאת לצפונבורי עדיין- תשובה העוד כמה ימים או שבוע... בינתיים תאחלי לי בהצלחה כי יש לי מבחנים שנתיים במתמטיקה אנגלית ולשון... אז, אם את מכירה מישהו מנצרת עילית- אני יכולה להעביר ד"שים... אז ביי.. נ.ב-- מכירה את הדא? היא בגיל שלך והדריכה בסמינר של בית ספר קהילתי..היא מכפר ורדים.

י ע ל 2

New member
היי מה המצב?

בקשר להדא אין לי מושג מי זאת אולי חברות שלי מכירות אותה כי אני יודעת שהיה סמינר בכפר והן השתתפו בזה.. למה את אולי לא יצאת לצפונבורי? בהצלחה במבחנים.. לי יש עוד מתכונת בלשון ב-9 ושבוע אחרי בגרות בהיסטוריה וב- 28 יש לי בגרות בלשון.. ועד עכשיו הולך לי מצוין- מעל 95 במבחן במתמטיקה ו95 במתכונת בהיסטוריה!! אם את יוצאת את יוצאת ל-9 ימים נכון? בגלל שהאריכו את הצפונבורי... אני בטוח יוצאת ועד עכשיו זה לא היה בטוח שאני אהיה יו"ר מחסן כי המרכזת שלנו התנגדה לזה... לא יודעת למה.. אבל היא התפטרה היום אז אני אהיה בטוח במחסן!!! ביי ביי יעל

למעלה