שירותים לחתול

roe3012

New member
היי,
יש לנו חתול מתוק בן שנה וחצי עם תאבון בריא 😊
אני מנקה לו את השירותים לפחות פעמיים ביום, אחרת הצרכים עולים על גדותיהם..
ראיתי את השירותים האלה ברשת https://livewithpets.co.il , וקראתי עליהם גם בעולם ונראה חבל"ז ומומלץ ונותן לי פתרון מעולה "לעבודה" היומיומית.
האם מישהו/י כאן מכיר ויש לו ניסיון?

תודה רבה מראש,
רונן

דגלמנגל

Well-known member
יופי של פרסומת וכבר היה פה בעבר דיון על שרותים אוטומטיים לחתולים.
ונגיד לרגע שלא, אז -
כמות היציאות שאתה מתאר - "הצרכים עולים על גדותיהם" - מוגזמת ברמות. אתה כנראה מאכיל את החתול שלך בקש. ז'תומרת כל מה שאינו מעכל הוא פולט ולפי התיאור שלך, רוב המזון, הוא כזה שלא מתעכל. במקום לחפש מכונה, שתפנה את הררי הפסולת, פשוט תחליף את המזון לאיכותי יותר, כזה שיש בו רק טיפונת קש.
אגב, ה"עבודה" היומיומית, נותנת לך יופי של אינדיקציה לגבי בריאותו של החתול. וגם על זה כבר נכתב והוסכם בעבר.
בקיצור, ניו-ממבר, לא הכנת שעורי בית.

Yukita

Active member
מנהל
חברים, בבקשה לא להניח מראש שכל שאלה עם לינק כאן היא פרסומת. יש המון מוצרים לחתולים וזה טבעי לגמרי שאנשים ירצו להתייעץ לגביהם. מבחינת התחושה בפורום עדיף לטעות על צד הנחמדות.

באשר לשירותים הללו, אני שמר-חתול - כלומר יוצא לי לבקר בבתים רבים עם סידורים שונים ומשונים. בסוף כמעט כולם חוזרים לארגז החול הרגיל ללא מיכון, ללא פטנטים, ללא מגירות ושאר ירקות - בין השאר כי זה הדבר היחיד שלא מתקלקל. למגירות מסוגים שונים יש נטייה לאפשר יציאה ופיזור של דברים בצורה לא רצויה. הדגם הספציפי הה לא ראיתי ולכן אין לי אפשרות להביע דיעה ישירה יותר - ראיתי דגמים אחרים עם מגירות.

באשר לאוכל, זה נכון שאוכל מתאים יותר מוביל לכמות יציאות הגיונית יותר. אלא אם תבחר לחלוק בשם המוצר, אוכל רק לומר שהמילים "פרימיום""סופר פרימיום" ודומיהם אינם אומרים דבר בכל הנוגע למזון. אין להם משמעות כי אין שום ארגון או גוף שיקבע להם משמעות, מדובר במונחים פרסומיים נטו. אם המזון נבחר כאיכותי על סמך משהו כזה, יתכן שאכן אינו איכותי ביותר. עם זאת, אין מזון יחיד שהכי מתאים לכל החתולים.

roe3012

New member
לגבי "על גדותיהם", זה היה עם מגע של ציניות.
האוכל שהחתול אוכל הוא מאוד איכותי ופשוט רוצה קצת להקל על עצמי ולנקות פעמיים ביום בדרך הרבה יותר קלה.
לגבי האינדקציה שרשמת, במוצר הזה אכן ניתן לערוך ביקורת ולקבל אינדיקציה, שכן יש מגירה ששופכים אותה לפח בסיום הניקוי וניתן להעיף מבט.

בכל מקרה, אם מישהו מכאן מכיר את המוצר, אשמח גם לשמוע חוות דעת מהארץ, כי המשכתי לקרוא על המוצר הזה בחו"ל ובכל מקום מדורג מאוד גבוה.

תודה לעונים

גורדיאן-II

Active member
לגבי "על גדותיהם", זה היה עם מגע של ציניות.
האוכל שהחתול אוכל הוא מאוד איכותי ופשוט רוצה קצת להקל על עצמי ולנקות פעמיים ביום בדרך הרבה יותר קלה.
לגבי האינדקציה שרשמת, במוצר הזה אכן ניתן לערוך ביקורת ולקבל אינדיקציה, שכן יש מגירה ששופכים אותה לפח בסיום הניקוי וניתן להעיף מבט.

בכל מקרה, אם מישהו מכאן מכיר את המוצר, אשמח גם לשמוע חוות דעת מהארץ, כי המשכתי לקרוא על המוצר הזה בחו"ל ובכל מקום מדורג מאוד גבוה.

תודה לעונים
אני מוכן לתת לך להינות מהספק (כלומר להניח שלא באת רק לפרסם את המוצר), חוץ מזה לפעמים גם פרסום חשוב, כדי לדעת על מוצרים חדשים בתחום.
אז, למרות שאני מאוד לא מתלהב משירותים אוטומטיים לסוגיהם, הייתי שמח:
1. לדעת מה המחיר של זה.
2. יש באיזה מקום סירטון שמראה איך זה עובד בפנים?

דגלמנגל

Well-known member
לגורדיאן-II: באתר של המוצר, התמונה עם החתול האפור, והכיתוב "מוצר חובה בכל בית עם חתולים" - היא סרטון.
אגב, גלגול התוצרת על הדפנות סביב, לא מותירה שרותים רעננים. זה שאנחנו לא מריחים, לא אומר שגם החתול לא מריח.
בסופו של דבר, אלה שרותים סגורים. בנוסף, תביא בחשבון את המרחב הדרוש לגלגול.
האבא שלי היה אומר: יש סחורה בשביל למכור ויש סחורה בשביל לקנות. המוצר המדובר, לדעתי, שייך לקטגוריה הראשונה.

ליוקיטה: למה הנחתי שזו פרסומת? בגלל הצירוף של: הקישור +חברות חדשה +שעת הפרסום +תוכן השאלה כמו לקוח מההמלצות.
אילו את, או גורדיאן, או בתשבע, או דימיטרי, או כל אחד מהקבועים, היה מביא דבר כזה, הייתי מתייחס לזה אחרת,
אבל אחד שהצטרף הרגע, דחף קישור בחצות הלילה, כשאין מי שיענה... מה אני יגיד לך, לי זה מריח כמו שרותים שלא נוקו :)
ועכשו, עוד ניו-ממבר מגיב וממליץ בשם אחותו באמריקה - זה עוד יותר מסריח מפרסומת.

נערך לאחרונה ב:

roe3012

New member
חברים, סה"כ שאלתי אם מישהו מכיר את השירותים האלו. אסתדר לבד.

חג שמח ושקט

yaaaar1

New member
רונן, למה להעלב😊, יש לאחותי כזה היא גרה בארה"ב, כשיתעוררו שם אבדוק לך אם זה שווה משהו...

yaaaar1

New member
יש תשובה מארה"ב🙂, אחותי אומרת שהשירותים ממש שויים, יש שם איזה פטנט.לא צריך כף ושקיות. היא ממליצה. מקווה שעזרתי.

dimitrygo

Active member
מנהל
התוצרים של החתול - כמות, תדירות, צבע, מרקם - הם אינדיקציה מאוד חשובה למצב הבריאותי של החתול ולכן מעקב אחריהם הוא מאוד חשוב.
כל פטנט שמונע את המעקב הזה או מקשה עליו אינו מומלץ במחינתי. אני אישית מעדיף ארגז פתוח וחול מתגבש איכותי.

למעלה