שירותים ציבוריים בואו נדבר!!!!!!!!!

mirivs

New member
שירותים ציבוריים בואו נדבר!!!!!!!!!

זה לא צחוק זה חלק גדול מהחיים לא רוצה לשבת על האסלה בשירותים הציבוריים אז מה עושים? מאוד לא נח כאשר כאילו יושבים (זה לנשים) לקנות את המושבים מנייר חד פעמי? תופס מקום רב בתיק אולי לקחת את המטלית החד פעמית שדרך קבע בתיק ולנגב ואז לשבת? האם יש לכם עוד טיפים? האם המטלית החד פעמית באמת תחטא?????????????

מתרגשת

New member
אם המטליות החד פעמיות מחטאות

את הטוסיקים החמודים של הילדים שלנו וזה הדבר היחיד שאנחנו מסתמכים עליו כל היום לניקוי פסולת גוף..... אז אני חושבת שהם מספיק טובות לחטא את האסלות... אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה אבל זה הטוב ביותר שאפשר לעשות
בכל מקרה אפשר לשים "ריפוד" מנייר טואלט ולסגור עניין.
איזה נושא "מסריח" בחרת....

אופה3

New member
לא נראה לי שמגבונים יחטאו כמויות

כאלה של זוהמה בכלל שתדעי גם בידיות יש את הזוהמה, אני ממליצה לא להכנס, ואם כבר חייבים לשבת אבל ממש חייבים, אז לשים מלא מלא מלא נייר טואלט על המושב, לא לגעת בידיים לקחת נייר טואלט ולגעת

mirivs

New member
לאופה היי על הידיות בכלל לא חשבתי

וגם אני חוששת שמגבונים לא יחטאו אז החלטתי לקנות את הדפים המוכנים שמוכרים לכיסוי האסלה אני מדברת על מקום העבודה. אני מורה ותמיד הולכת לשירותי הבנות ולא לשירותי המורות כי חייבת לדעת לאן התלמידות שלי הולכות בתחילת שנת הלימודים נדבר על הנושא . ותודה

אבא אסא

New member
אני אחשוף סוד שמור לגבי ההיגיינה

אני פריק של היגיינה נכונה. לא היסטרי ושוטף ידיים 3 פעמים אבל בשירותים ציבוריים אני מתנהג ככה:
לוקח נייר טואלט, מרטיב אותו ומנקה את האסלה.
אח"כ חותך פסים ושם מסביב
עכשיו השלב של ההגות וחשיבה על שירה עמוקה
לסיום שימוש במגבונים לחים להברקה מושלמת
השלב הכי חשוב לא לפתוח את הדלת של תא השירותים והדלשת של הכניסה לשירותים עם היד!!! (תנסו לחשוב שנייה אילו ידיים נגעו שם קודם)
עם נייר טואלט פותח את הדלתות ואומר להתראות מצד שני- אף אחד,כולל אותנו, לא קיבל הרעלה או מחלות מזה. אז כל אחד שיתנהג איך שהוא מרגיש!!!

מחשבות

New member
אתה נסחף מאוד.

אנחנו הרי לא סטריליים וגם אנחנו תורמים למחלות העולם. בסה"כ, אנחנו חיים במדינה ללא מגפות בולטות. המגפה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שמירה מוגזמת על בריאות.

mirivs

New member
כל הודעה פה אותי משמחת

כי באמת הנושא מעניין אותי יודעים מה עשיתי היום? תהרגו אותי לקחתי שקיות ניילון חדשות כאלה שעושים בהם קניות קוראים להם שקיות גופיה גזרתי באמצע וקיבלתי שני חלקים כל חלק נפתח בפני עצמו שמתי כמה בתיק ויש לי פתרון אפרוש אותם על האסלה חוץ ממגבונים לחים באריזה קטנה ואני מרגישה מסודרת מחר אראה כמה עולים הכיסויים לאסלה והאם זה יותר נח נכון , אף אחד לא מת מהרעלה ובכל זאת............ לשטיפת היידים אחרי השירותים יש חשיבות רבה לגבי אחרים לא פעם ולא פעמיים אני מדברת עם אנשים שיש להם ריח של תסלחו לי צואה כי הם לא רחצו ידיים. על כן הדבר חשוב מאוד מאוד מאוד לפעמים אין סבון אז עכשיו יש לי את המגבונים הלחים ואל תחשבו שאני סטרילית בכלל לא.

אופה3

New member
לאבא אסא אני קצת חולקת עליך יש כל

כך הרבה מחלות שאנחנו אפילו לא מודעים אליהם, ויש לי מכרה שקיבלה זיהום מאוד חמור, לאחר שימוש בשירותים ציבוריים ,ואפילו אושפזה, וגם הרופא אמר לה לעשות את מה שאני אמרתי כאן, בכל אופן יש הרבה שיטות יעילות ואחת מהן היא לעשות רק בבית,ושאין ברירה, אז כמו שאמרנו כאן

mirivs

New member
הנה הנה פעם ראשונה אני שומעת

ונתת לי הוכחה שההרגשה שלי הייתה נכונה ממש תודה

אבא אסא

New member
אין צורך לחלוק עליי -אני איתך לגמרי

פעם קיבלתי במייל מן טקסט הומור כזה על כל מה שקורה בשירותים עם אנשים. מאותו היום הבנתי שכל ה"צחוק" הזה הוא אמיתי לגמרי, ובשירותים ציבוריים אני מתנהג בדיוק כמו שכתבתי.

אופה3

New member
אבא אסא התכונתי לחלק השני שכתבת

בכל אופן שמחה שכתבנו את זה , יש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים וטוב שיש את הפורום זה כדי ללמוד

Sמית

New member
עוד טיפ

אם מדברים כבר על הידיות וכל אלו אז לא קורה לכם לפעמים שכאשר אתם עושים משהו "גדול" אז המים משפריצים למעלה , איכס, בקיצור אני שמה שכבת נייר טואלט עבה על המים ואז המכה רכה והמים לא משפריצים למעלה. כדי לנסות.

למעלה