שירותים...00

נקיטה...

New member
שירותים...00

שעת בין ארבעיים אנחנו בבריכה, הוא... הבן שלי... היא הבת שלי... ואני. משתוללים...קופצים... פתאום הוא אומר לי : אמא...... צריך לשירותים. אמרתי לו תתקדם אני באה. הוא הלך. אני מחפשת מישהוא שישאר עם הילדה, מוצאת... הולכת לילד. פוסעת במהרה לכיוון השירותים... ופתאום... פתאום... מבינההההה... הוא נכנס לשירותיים של ה``בנים``... מה אני עושה מה אני עושה...??? לחץ. אין איש שאני מכירה ליד הדלת... והוא ישוב על האסלה צורח מבפנים ``אמאאאאאאאא סיימתי!`` ראבקקקקקקקקק איך אני אכנס פנימה? איך? צורחת לו מבחוץ... ``אמא כבר באה.....`` מחפשת ככה בעניים מישהוא... אין איש! והוא שוב.....``אמאאאאאאאא נווווווווווו``. אמרתי לו...``אמממממממ... אולי פשוט תבוא אלי החוצה?`` והוא צורח חזרה: ``ומי ינגב לי?`` הכחלתי... האדמתי... חייבת להגיע לבן שלי ויהי מה... הלב דופק... הנשימה מואצת... פעם הראשונה בחיי... פותחת את דלת השירותים עם ``בן`` על הדלת ונכנסת..... מהההההההה `כפת לי, הבן שלי זקוק לי. ומה שהיה שם... הלווווווו גברת... התבלבלת... היייי גברת, זה שירותי גברים... היי חמודה... (פחחחחחח חמודה הוא אומר לי...) רצה כל עוד נשמתי בי, פותחת את הדלת, משפילה מבט, שותפת לו את הידיים כולם מביטים בי, ואני ככה בלי מילים... משחקת אותה ``בלתי נראית`` אבל כולם רואים אותי... ובדרך החוצה צורחת עליו, תמיד תכנס לשירותי בנות הבנת? הוא פוקח את עיניו הקטנות, מביט לעברי בתדהמה ואומר: אבל אני בן. נקיטה (שבחיים לא אספר מה באמת ראיתי שם!)

linet1

New member
נקיטה את גדוללללללללללההה!!!!

התגלגלתי על הריצפה מצחוק והסתכנתי בלידה מוקדמת ביגללך!!!! את התיאורים תשאירי לפורום אחר....אבל, מה שכן - את חייבת לו התנצלות על שצעקת עליו - למרות שאני רואה את עצמי בתמונה כזו ובאימפולסיביות של חרדה מהולה במבוכה צועקת עליו גם...ומבכה את שהוטל עליי לגדל בן את ענקיתתתתתת!!!!!!!

אמיר.

New member
שיהיה בהצלחה...

מאחל לך הריון קל, לידה קלה וגידול קל... והעיקר .. לא לבכות בברית ... סתאאאאאאאאאאם מי שבא - ברוך הבא. רק בריאות ואושר.

אמיר.

New member
סיפור אמיתי....

זוג אחד שהאישה היתה בהריון באו לרב חשוב בירושלים ואמרו לו יש לנו ויכוח איזה שם ניתן לתינוק שבבטן .. על שם הסבא מכאן או על שם הסבא מכאן... חייך הרב ואמר : ``אולי זו בת ?`` אמרו לו - האולטרא סאונד הראה בבירור... אמר להם - נחכה עד הלידה ... חיכו - נולדה בת.... :) קורה.... (לא.. הוא לא עשה נס ....) ------------------ שורה תחתונה - מי שבא ברוך הבא העיקר הבריאות... שיהיה לך רק בקלות בפעם זו ובפעמים הבאות - כ``י.

Ludwig

New member
זה לא עניין פעוט...

תמוה בעיני איך אנשים מתוך חוסר ידע או מתוך התעלמות מנסים לשכנע את עצמם שחיתוך איבר-מין הוא ענין פעוט. מדובר בהליך מסוכן עם נזק עתידי, כך שכדאי מאוד לקרוא קצת בנושא לפני שקובעים עמדה.

אמיר.

New member
יוכל להיות יותר גרוע.

למשל אם היית גבר והיית נכנסת לשרותי הנשים בגלל הבת שלך... נראה לי שהיית נעצרת.... מסקנות: 1. עדיף בריכה נפרדת.. אין גברים בשטח בכלל. 2. מלמדים את הילד לנגב לבד.. אם הוא יודע שהוא בן.. שידע גם איך לטפל בזה..

חיפושיט

New member
נראה לי זאת כבר פעם שנייה שאני

קוראת את מה שאת כותבת בהודעות הנבחרות ופשוט בולעת כל מילה!! הכתיבה שלך טובה! אני אישית אשמח לקרוא עוד דברים שלך, מאד התלהבתי מסגנון הכתיבה ההומוריסטי. :cool:

למעלה