שירותי בר - כדאי?

b u n j y

New member
שירותי בר - כדאי?

שלום לכולם , אני קורא כאן מידי פעם ,נהנה , וגם נעזר בכמה מן עצות. ובכן, סיימתי לא מזמן את הקורס, ועכשיו כמו רבים, נמצא במהלך החיפושים - שלעיתים מייאשים - אחר עבודה. אני לא מנסה לקפוץ מעל הפופיק ויודע שצריך להתחיל מלמטה ולהתקדם לאט לאט. השאלה היא - ממה כדאי? למען האמת, לפני שנכנסתי לעסק ונרשמתי לקורס, תיארתי לעצמי שאני אמצא עבודה מייד לאחר הקורס, אצבור ניסיון שלושה חודשים, ואז כשהלימודים יתחילו, אוכל להגיע לאיזה מקום רציני. בפועל זה לא הלך כל כך בקלות. כבר שבועיים אני בראיונות וחיפושים. וכמו דברים מעצבנים אחרים בחיים, דווקא ממקום שממנו אני ממש מתלהב , הטלפון המיוחל לא מגיע, ואילו באחרים, שרחוקים לי מהבית ופחות מתאימים אני יכול כבר להתחיל לעשות פוליש על כוסות. בכל מקרה, הוצעה לי עבודה בשירותי בר. וכאן אפשר להגיע סוף סוף לשאלה. בתור מנהלי ברים, ברמנים וותיקים ועוד בעלי דעה .. עבודה בשירותי בר נחשבת ניסיון מספיק, לכשארצה אחר כך לעבוד בבר?

temptation411

New member
תראה..

הרי כל נסיון עדיף על כלום נכון? הרי מנהלי הברים רוצים נסיון בעבודה עם לקוחות יותר מאשר עבודה בבר כי להתמודד עם הלחץ אתה קולט בשניה אז לפי דעתי זו אחלה עבודה להתחיל בה..ואם לא אז גם מסעדה זה טוב

maxfain

New member
אחי יש לי רק דבר אחד להגיד:

להזיק לך זה בטוח לא יכול. בהצלחה.

למעלה