שירותי מוסיקה YELLOW - מישהו מכיר ?

J-סיקה

New member
כעשינו סקר לחתונה

בדקנו גם אותם לדעתינו הם יקרים על משהו שאחרים נותנים חינם או בקיצור הם לא המציאו את הגבינה הצהובה עם החורים ויש אחרים שלא מבקשים כל כך המון כסף בגלל השם ועושים את אותה עבודה אם לא טובה יותר אני לא אהבתי אותם גם בגלל שהם די מכתיבים את הערב

הילית*

New member
בעניין YELLOW-

המלצתי בכלל לגבי חברות תקליטנים ולגבי חברה זו בפרט- אל תלכי לפי שם של חברה. חפשי המלצות ספציפיות של תקליטנים באותן חברות. אנחנו היינו בחתונה שהיה תקליטן של YELLOW שהיה גרוע לטעמנו. מסתבר שהזוג שמע שהחברה הזאת היא אחת הטובות ביותר בשוק, ניגש לחברה ולקח תקליטן כלשהו רק בגלל שהוא מאותה חברה. אני מאמינה שיש באותה חברה תקליטנים טובים יותר וטובים פחות. בכל מקרה אני הייתי שואלת מיהם התקליטנים המומלצים של אותה חברה... ככה גם אנחנו עשינו כשהתקשרנו לאינפיניטי- חיפשנו תקליטנים ספציפיים ולא את החברה. בהצלחה!!!

galitm

New member
לא הלכתי לפי השם - נתקלתי בשם שלהם

כי אנחנו מחפשים מעגל מתופפים, והם מספקים גם את זה. עד היום ראינו את מורן מ"מוסיקה פלוס" והוא די מצא חן בעינינו. חוץ מזה, מחר אני נפגשת עם קליאנטה בעוד שבועיים עם חנן דרוב. נשאלת השאלה - האם זה לא יותר מדי ? כמה תקליטנים צריך לפגוש/לראות כדי לקבל מושג ולהיות מסוגלים לקבל החלטה ??

אינצה

New member
הי גלית ../images/Emo24.gif

כשהיינו אצל אילן באמת ראיתי את השם שלך ולא היה נעים לי לשאול אם זאת את. ממש מצחיק, ישבנו אצלו ממש לפני שהוא יצא לחתונה של יעל וצביקה וכל כך נהנינו שם. היינו אמורים לשבת אצלו שעתיים, אבל ישבנו יותר וקבענו עוד פגישה. את תראי, הוא מקסים! גם אם לא תקחו אותו, הפגישה איתו היא פגישה כיפית מתובלת במוסיקה מקסימה, ככה ששוה בכל מקרה. ודרך אגב אני לא בעבודה בימים אלה פשוט בגלל כל הסידורים שעוד נשארו. אנחנו רוצים לסיים את כל הסגירות הסופיעות של החתונה לפני החינה (יום רביעי הבא
) אז אולי עוד נספיק להיפגש שבוע הבא מתישהו. בי שרון

galitm

New member
היי אינצ´ה !! ../images/Emo24.gif

התגעגעתי אליך - כבר לא רואים אותך בקפה של הבוקר ! ... בכל מקרה, אכן היתה לנו פגישה אצל אילן ודחינו אותה - אני נפגשת איתו מחר בצהריים. אני מאד מצפה לפגישה איתו, כי בימים האחרונים התחלתי לבחון מחדש את עניין ה DJ ואני הולכת לבדוק גם עם YELLOW וחנן דרוב. נראה לי מספיק לא ? בכל אופן, שיהיה לך הרבה בהצלחה עם ההכנות לחינה - אני מקווה שנתראה בקרוב. רק שאלה לקינוח - האם אתם עושים את החתונה שלכם בחוץ או בפנים ? נדמה לי שפקצי אמרה שהחופה תהיה בחוץ ושאר האירוע בפנים.

אינצה

New member
השאיפה היא שכל האירוע יהיה בחוץ

אבל יש אופוזיציה מאוד קשה נגד הענין מצד ההורים שלי שמפחדים שיהיה קר מדי. אז הסכמנו שנחכה לימים הקרובים ממש לחתונה ואז נחליט. אם יהיה קר מדי, נעשה קבלת פנים וחופה בחוץ וכל השאר בפנים. אצלכם זה הכל בפנים נכון?

למעלה