שירותי מכונת רינדור

עפר22

New member
שירותי מכונת רינדור

שלום לכולם, הבן שלי עובד עם D-MAX (מקווה שלא טעיתי בשם) ואני רואה איך הוא "סובל" מהרינדורים. יחד עם הבן הגדול קניננו מכונה חזקה יותר, אבל עדיין הוא צריך שעות על גבי שעות של רינדור. יש לי מספר שאלות: 1. חשבתי להשקיע כ 100,000 שח במכונת רינדור - אנא הפנו אותי לחנויות המתאימות. 2. האם לאחר קנייה של מכונה חזקה, יש אפשרות למכור שירותי רינדור?

כבוד על ההשקעה

לגבי 1. נדמה לי שהסכום למכונת רינדור ממש הוא יותר גבוה לגבי 2. כן כל הכבוד על ההשקעה, הלוואי והיה לי את התקציב :)

Ninja

New member
1 - גם אני שמעתי יותר בכיוון של 500,000 $US

2 - אני מניח שאכן יהיה ביקוש, אבל מצד שני, מי ירדוף אחרי קליינטים
זה יכול להתפתח לידי עסק לכל דבר. כלומר צריך שיווק, כספים, הנהלת חשבונות, וכן הלאה. אה... כן. לא יזיק להוסיף גם coffee bar עבור הלקוחות בזמן ההמתנה. בהצלחה.

eldarinn

New member
זה למעשה שם נרדף לחוות שרתים

שהם DEDICATED לפעילות של רנדר בחלוקה למקבצים קטנים.

היי,

אם אתה הבן שלך לא מחזיק בעסק של שירותי תלת, ההשקעה היא השקעה מיותרת. עדיף שהוא יישכור שירותי רינדור בשעת הצורך. אם הוא עובד בתחום וצריך באמת מכונה חזקה לעיתים קרובות בכדי לשפר את ההספק שלו ובכך לגזור תשואה גבוה יותר, אז אפשר לבנות אחת שתהיה מבססת על מערך שרתים (3D MAX יודעת לנהל את עצמה במערך כזה). אני לא יודע מהיכן משיגים מכונות רינדור יעודיות. אני יודע שהאולפנים הגדולים משתמשים בטכנולוגיות קיימות בשביל להרכיב לעצמן מכונות כאלו (חוות רינדור) שגם בעצם מבוססות על מערכי שרתים (האולפנים האלו מחזיקים גם במחלקות פיתוח של חומרה שמאפשרת אופטימיזציה בניהול המשאבים). אני חושב שהם אינם משווקים את הטכנולוגיה שלהם.

galrt

New member
הכי פשוט והכי זול

פשוט לקנות כמה מחשבים ולשלוח לכל אחד מספר פריימים מסך הכל שיש, איזה אסון לכתוב את זה בעברית קשה למצוא מילים. that way you get 100% use of your cpus 5 computers would be nice, you can build them yourself with the best cpu for the price which is intel core due 2 and get 2 gigs of ram for each... you can get more but it's a very expensive part which i wouldnt recommend since you can get more cpus with the same budget. and the ram isnt always such a factor especially since win32 cant use more if that's what you will be using...which i dont recommend, go linux. then again you need software that runs on that get the cheapest graphics card for them, they dont even need monitors. just a nice 200gig harddrive that should be much less than 100,000, for 100,000 you can get atleast 25-30 machines with that setup if you only render still frames dont even bother with a renderfarm, just get 1 very powerful machine. quad due with lots of ram.

Nebelis

New member
לא לשכוח קירור...

אם מקימים חווה של מחשבים בחדר אחד חשוב לזכור גם מערכת קירור רצינית. אתה יכול לבדוק מחשבים ושרתים מחברות כמו Alienware או Boxx(יש להם נציגים גם בארץ)

CoolCalb

New member
HOLD YOUR HORSES!

לפני שמוציאים כסף על מחשבים לרנדר... ומבלי להכנס למה בדיוק הבן שלך עושה, האם זה לפאן או לעבודה. יש המון (!) דברים שאפשר לעשות בתוכנה עצמה כדי להפחית משמעותית את זמני הרינדור. למשתמש לא מנוסה, זה מאד מאד קל להפוך סצינה שיכולה להתרנדר ב 30 שניות לפריים, לסצנה שתתרנדר ב 30 דקות לפריים בלי בעיה... (והתוצאה תראה כמעט זהה לחלוטין)

ממש צודק,

נראה לי שרעיון טוב יהיה להזמין את הבנים שלך להצטרף לפורום אם הם לא כבר כאן. שיראו קצת עבודות, יתיעצו פה עם אנשים מנוסים ואחראיים ( בניגוד אלי : ) ) ואולי הם יוכלו לחסוך הרבה זמן בלמידת טכניקות נכונות של עבודה. בהצלחה שפי.

למעלה