שירות "איכותי" ב-013 ברק

רון81

New member
שירות "איכותי" ב-013 ברק

שלום לכולם לפני חודשיים הצטרפתי לאינטרנט מהיר בברק 013, והובטח לי לקבל חבילה בהתחייבות ל-14 חודשים: חודשיים חינם ועוד 12 חודשים בתשלום 52 ש"ח כולל מע"מ. היום אני רואה שמחייבים אותי 52 ש"ח לפני מע"מ, ועוד הוסיפו לי 24 ש"ח על שירותים של אתרי אינטרנט שלא ביקשתי. התקשרתי למוקד, העבירו אותי לקשרי לקוחות, ושם דיברתי עם נציג, אשר הסביר לי שזו באמת טעות, אך אמר לי שאת השירותים "אין מצב שלא ביקשתי", ולמרות שאמרתי שלא ביקשתי "יש צורך לבדוק בהקלטות של השיחות". אחרי זה הוא הסתכל על החשבונית ואז הוא אומר לי שהמע"מ מחושב רק על התוספת של השירותים וכי האינטרנט מחוייב ב-52 לפני מע"מ, וזאת למרות שרואים בחשבונית כי רשום שהמע"מ הוא על כל הסכום - 52 ועוד 24 ועל זה הוסיפו 11 שקל מע"מ, ניסיתי להסביר לנציג שאם המע"מ הוא על כל החשבונית גם האינטרנט הוא ללא מע"מ, אך הוא החל לצעוק עליי (!!!) וממש בצעקות אמר לי "אז אתה לא מבין אתה לא מחשב את המע"מ למה אתה מכפיל ב-1.155!?" אמרתי לו שלא יצעק עליי, אז הוא אומר לי "כנראה שאתה רגיש" (!!!). אמרתי לו שאני רוצה לדבר עם מנהל ושלא יצעק עליי, והוא אמר לי "אם אתה מדבר ככה אני לא מנהל איתך שיחה, המנהל יחזור אליך תוך 48 שעות". מיד ניתקתי את השיחה והתקשרתי שוב למוקד, ושוב העבירו אותי לקשרי לקוחות (לא לפני שהנציגה התנצלה איזה 5 פעמים) ואז שוב ביקשתי מנהל, אחרי 6 פעמים שאמרתי שאני לא יורד מהקו קיבלתי מנהל שאמר לי "נזכה אותך על השירותים שנוספו, לגבי החיוב אינטרנט אני אבדוק את זה מחר, ואם תהיה לי תשובה אני אחזור אליך", כשהסברתי לו על היחס של הנציג, הוא אמר לי "בסדר אני אטפל בזה", המשכתי להסביר לו בדיוק מה הוא אמר לי והוא ממש השתיק אותי ואמר "בסדר, בסדר". בקיצור גועל נפש של שירות, עצתי לכם - תתרחקו מהחברה הזאת, לא ראיתי ולא שמעתי שירות כזה בחיי.

eGrant

New member
דברים כאלה צריכים...

...לצאת באמצעים של תקשורת המונית. מישהו חשב פעם להקים עיתון שמוקדש רק לדברים כאלה? אם יהיה משהו כזה, חברות גדולות כאלה יחששו פחד-מוות מכך ששמם יופיע שם.

למעלה