שירות אירוח - תיאום ציפיות לטיפול בנפילת אתר

Oferkeidar

New member
שירות אירוח - תיאום ציפיות לטיפול בנפילת אתר

אתר הוורדפרס שלי לא עולה מאז שעות הבוקר. האתר מאוחסן אצל רייד ואין תגובה משירות הלקוחות שלהם כבר כמה שעות (רק שירות הודעות).
מה לדעתכם זמן סביר בארץ לתגובה ראשונית (התקלה היא X, אנחנו מטפלים, הערכת זמן לתיקון: Y) ומה זמן סביר לתיקון (יש להם הרי גיבוי)?
האם יש למישהו המלצה על שירות אירוח בארץ שעובד טוב בשוטף, אבל מתפקד גם כשיש תקלות חמורות?

FreeSoft

New member
כמה שעות?

ראה בשאלות ותשובות שלהם:
"האם אפשר למצוא שירותי אחסון זולים גם בישראל?
אפשר למצוא בתחום הזה גם שירותי אחסון זולים, אך חשוב לזכור שלעתים הזול הוא היקר, ולכן בתחום קריטי כל כך כמו אחסון האתר, מומלץ לא להתפשר אלא לבחור בחברה הטובה ביותר, גם אם זו אינה מציעה שירותים זולים. כל נפילה או אי סדירות באתר עשויים להביא לנזקים כלכליים חמורים ולגרום לגולש להעדיף את האתר של המתחרים.
מה חשוב לדעת לפני שבוחרים חברת אחסון?
החשוב מכל הוא לבחור בחברה בעלת וותק וניסיון בתחום האחסון, המעניקה שירות מיידי וחסר פשרות. חברת אחסון איכותית מעמידה לרשות לקוחותיה תומכים טכניים מקצועיים בעלי ניסיון בתחום, דבר שיאפשר במידת הצורך לפתור תקלות ובעיות במהירות האפשרית."

נדמה שהם בעצמם ממליצים לך לעבור חברה...
לשמחתי לא יכול להמליץ לך על חברה ישראלית.

Oferkeidar

New member
זה מצחיק מרוב שזה עצוב...

האתר חזר לעבוד אחרי 6 שעות מבלי שעשיתי כלום ומבלי שקיבלתי מהחברה המארחת תגובה במייל או במערכת התמיכה שלהם.
למיטב הבנתי - יש חשיבות לאירוח בישראל מטעמי קידום בגוגל. הם נותנים ניקוד גבוה יותר כאשר הצד שמחפש נמצא בסמוך לשרת וזה גם משפר במידה מסוימת את זמני התגובה.
אם למישהו יש המלצות לשירות אירוח שמתפקד טוב ברגעי משבר -אני אשמח...

N0

New member
ודרך אגב

למרות שנראה לי שכל מה שרשמת לגבי קידום לא ממש נכון (יש אולי חשיבות אבל היא בטח מינימלית)
די בטוח שאם גוגל מנסה לסרוק את האתר שלך (מה שהם בטח עושים מספר פעמים ביום אם זה אתר שהם נותנים לו איזו חשיבות כלשהי) והאתר לא מגיב לחלוטין זה יפגע בקידום שלך הרבה יותר מאם השרת שהאתר יושב עליו נמצא בהולנד ולא בישראל

Oferkeidar

New member
אני מברר את עניין ה-SEO

אני צלם חובב והאתר שלי הוא בלוג צילום. יחסית מעט טקסט והרבה תמונות, מה שמכביד על הטעינה (אני משתדל שכל תמונה בפני עצמה לא תהיה כבדה מדי).
אני אברר לגבי הקשר בין SEO לבין מיקום השרתים - זה מידע שיכול להיות רלוונטי כאן לחברי הפורום...

FreeSoft

New member
הסתבכת עם עובדי האלילים

ועוד הוכחת ש"אנשי המקצוע" לא כל כך מקצועיים...

N0

New member
ונגיד שיש לך בלוג צילום

כשאני מחפש "בלוג צילום" בגוגל מכרום אינקוגניטו מIP ישראלי.
התוצאה הראשונה אני מקבל מבלוגר שהשרתים שלהם יושבים בקליפורניה.
התוצאות השניה אומנם מישראל ואחריה יש את האתר של הארץ שנראה שמשתמש בcdn של אקמאי
אבל נגיד ויושב בישראל (אבל אי חייב לציין שזה מפתיע שבלוגר פרטי בלי דומיין משלו עוקף את בלוג הצילום של הארץ)
בסה"כ בעמוד הראשי יש אתרים גם מצרפת והולנד.
אם למיקום של השרת הייתה חשיבות כזו מכרעת היית רואה בעמוד הראשון רק אתרים מישראל ובטח שבמקום הראשון היה צריך להופיע אתר שיושב בישראל.
&nbsp

למעלה