שירות - ביקור רופא הביתה

שירות - ביקור רופא הביתה

לפני למעלה משנה עשינו ביטוח רפואי בחברת מגדל וכחלק משירותי הביטוח (בתשלום פרמייה חודשית כמובן) ניתן לקבל ביקור רופא הביתה (שירות של יורופ אסיסטנס). אתמול לצערי הרב הזדקקנו בפעם הראשונה לביקור של רופא הביתה ולאחר דין ודברים עם המוקד של יורופ אסיסטנס נאמר לנו כי לא שולחים רופא אל הישוב שלנו כי הוא מחוץ לקו הירוק. לאחר שנרגענו קצת מכעסנו ביקשנו רופא ללפיד ומתברר שגם ישוב לפיד לפי המפות שלהם נמצא מחוץ לקו הירוק. האם זה נכון? אני יודעת שאולי חלק מהישוב מסומן מחוץ לקו אבל כולו? רציתי לידע את מי שיש לו ביטוח רפואי ושירות כזה שבמקרה הצורך הוא יישלח למוקד "טרם" במודיעין. מה שמקומם אותי יותר מכל שבמשך למעלה משנה "יכלו" מיגדל ויורופ אסיסטנס לגבות מאיתנו את הפרמייה החודשית לשירות זה, אבל במידת הצורך קיבלנו גורנישט.

ביקור רופא../images/Emo101.gif

לנו יש ביטוחי חיים של חברת "מנורה". להם יש רופא שהגיע אלינו הביתה כבר חמש פעמים ,במהירות משביעת רצון. ללא תנאים להגעה ותמורת 40 שח. למעשה הגיע רופא שבמחשבה שניה תמיד חשבתי שעליו אפשר היה לוותר,אבל ניחא בשביל לשלול חס וחלילה ...מקרה חרום. אז הרופא של חברות הביטוח יספיקו.

לארי

New member
מה שאני עושה בדרך כלל, ../images/Emo26.gif

לפני שאני מתחיל בכלל במו"מ על התשלום והפרטים,אני שואל: "האם אתם נותנים את השרות במלואו לכפר האורנים?" במידה והתשובה חיובית, אני מבקש שיכתבו זאת בתנאי השירות במפורש כולל שם הישוב. במידה והתשובה שלילית, אנו נפרדים כידידים עוד בתחילת השיחה. מי שלא מוכן לשרת אותי בישוב, אני לא אהיה לקוח שלו, גם מחוץ לישוב
. וזה מביא אותי לרעיון, שאם עוד אנשים נתקלו בחברות, ספקים או נותני שירות למינהם שלא מוכנים לתת לישוב שירות, רק עקב "המיקום", אבקש מאוד לפרסם זאת כאן, בשרשור זה, על מנת שניצור רשימה מסודרת, לטובת כלל התושבים, בבואם לחתום על הסכם זה או אחר, שלא יכובד בהמשך (לאחר ששילמו !) עקב היותם תושבים במיקום מסויים. אנא, כיתבו את תאור המקרה בקצרה,את שם החברה שסירבה לתת שירות לתושבי כפר האורנים מניסיון אישי ואת הפרטים המלאים שלכם(הפרטים שלכם-שלחו אלי במסר אישי) על מנת שנוכל לאמת את הדברים. הרשימה תפורסם במיקום בולט באתר ותהווה רשימה "שחורה" עבור כל חברה סרבנית, ומי יודע אולי נצליח להזיז משהו בקנה מידה יישובי לטובתנו כתושבים.
למשתפים במידע

כלל משכנתאות מסרבת לתת משכנתא

לבתים שנמצאים מעבר לקו הירוק. ניתן להכניס לרשימה השחורה!

למעלה