שירות בשעות לא שגרתיות

שירות בשעות לא שגרתיות

סיפור שסופר בפורום השכן - מסתבר שיש מי שחושב ש-5 בבוקר זו שעה נוחה ומתאימה להתקשר ללקוח ולהגיע לביתו ללא התראה, ועוד באים בטענות ללקוחה.

דוגרי? אני לא מבינה את זה.

Alm0st Happy

New member
קרה לי דבר דומה עם מגה

התקשרו ב-5 להודיע שנגמר קוטג' ממותג X אז הם שולחים קוטג' ממותג Y במקום, ורק רצו לוודא אם זה בסדר מצידי (זה היה ממש בסדר מצידי, העובדה שהתקשרו ב-5 לפנות בוקר לעומת זאת....)

אוגלה

New member
לי זה קרה עם משלוח של מקרר ותנור

סגרנו שהמשלוח יגיע בשעות הערב, ובשעה 10 אנחנו רואים שלא הגיע, ובטלפון של הספק לא עונים. אני הלכתי להתארגן לי לשינה, וב-23:30 השליח מתקשר שהוא בדרך מסגולה ויקח לו שעה(מפ"ת לראשון באמצע הלילה, כן?) להגיע. בסוף הם הגיעו ב-01:00 בלילה, וגם "רמזו" שהם רוצים לקבל טיפ כי לא היה להם עודף מדמי המשלוח. בן זוגי שלח אותם יפה יפה לקיוסק לפרוט את הכסף, ולא הביא להם שקל. אני מבינה שזה לא קל לשליחים להוביל מקרר ותנור (אפילו שאנחנו גרים בבניין עם שלוש מעליות נוחות וגדולות), אבל יש גבול לכל תעלול.

trilliane

Well-known member
מנהל
הזכרת לי מתקין של הוט שאיחר לי בטירוף

(זה היה לפני די הרבה שנים, עוד לא היה חוק הטכנאים אם כי תמיד אומרים שהוא בכל מקרה לא על התקנה אז לא משנה). היה אמור להגיע בסביבות 6 בערב כמדומני, כל פעם אמר שהוא מתעכב אבל אוטוטו מגיע, בסופו של דבר הגיע בסביבות 22:30... לא ישנתי, אבל היה צריך להעביר נקודה וזה חייב קדיחה בקיר. מבחינתו זו לא הייתה בעיה, אבל היו לי שכנים ולא הסכמתי שהוא יקדח בשעה כזאת. יש גבול לכל תעלול...

למעלה