שירות טוב לשם שינוי..

udialon

New member
שירות טוב לשם שינוי..

מכירים את זה שכל התקלות מגיעות בבת אחת? שיש תקופות שנראה כאילו כל יום מגיע אליך טכנאי אחר הביתה או שאתה צריך לחכות שעות על הקו?
אז אני בשיאה של תקופה כזו שהפכה אותי לתשוש ולמאוכזב מאוד מהרבה מאוד שירותים שקיבלתי...
חשבתי שיהיה נחמד לשם שינוי לפתוח שרשור של חוויות טובות משירות..

אני אתחיל- בסניף של קפה קפה נתקלה בי בחורה בדיוק כשלקחתי את הקפה מהדלפק וכולו נשפך עליי. עד שחזרתי מהשירותים שהלכתי אליהם כדי להתנקות, ולמרות שהיה מדובר בשעת בוקר עמוסה, כבר חיכתה לי כוס קפה חדשה וללא תשלום נוסף.
אותי זה שימח והרשים.

תמשיכו...

זה משעשע

זה קרה לי כמה פעמים, שהתרשמתי משירות טוב, ואז קלטתי שקיבלתי סך הכל שירות כמו שאמור להיות, פשוט כל כך התרגלנו שהשירות גרוע בכל כך הרבה מקומות (כשאתה ציינת רשת שידועה בשירות הלקוי שלה), שמתי שהשירות כן טוב אנשים מופתעים.

tomero15

New member
אחלה רעיון

יש לי גם אחד:
לפני שבועיים הייתה לי דליפה היסטרית מהמקרר, בדיוק לפני שהייתי אמור לטוס לסופ"ש בחו"ל. התקשרתי לברימאג והתחננתי שישלחו לי טכנאי כמה שיותר מהר (למרות שבתכלס לא ציפיתי, מהוט חיכיתי בעבר שבועיים וחצי לטכנאי), הבחורה שם שענתה לי הייתה ממש נחמדה והרגשתי שהיא נורא רוצה לעזור..ובאמת הגיע טכנאי לפני שטסתי ופתר את הברדק שהלך לי בבית.

Brimag...

יש לנו ניסיון רע איתם בתחום הטכנאים!

כבר פעם חמישית שמנסים לתקן את ה-Ice Maker במקרר LG שלנו ועדיין לא מצליחים לעלות על התקלה ונראה שהם עושים שם כל מיני קומבינות.

למעלה